Senatorul Titus Corlățean a venit la Câmpina pentru a susține Alianța PSD - ProRomânia și pe candidatul Nicolae Moisescu

Politică (Categoria articolului)

Senatorul Titus Corlățean, vicepreședinte al PSD la nivel național, a venit la Câmpina, joi după-amiază, pentru a susține Alianța PSD - ProRomânia și pe candidatul acestei alianțe la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu. Alături de Titus Corlățean, la Câmpina a (re)venit președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, președinte al Consiliului Județean și candidat pentru un nou mandat la conducerea acestei instituții. 

Prezența unor lideri de la București și Ploiești demonstrează importanța pe care Partidul Social Democrat o acordă Câmpinei în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie 2020. Și, să recunoaștem, s-a întâmplat destul de rar acest lucru. Gazde au fost Livia Lupu - unul dintre membrii conducerii interimare a PSD Câmpina, Nicolae Moisescu - candidatul la Primăria Câmpina, Andrei Duran și Anda Frâncu - consilieri locali, alți membri ai organizației locale a PSD, dar și Liviu Davidescu - președintele ProRomânia Câmpina. 
Candidatul Alianței PSD - ProRomânia la funcția de primar al municipiului Câmpina, Nicolae Moisescu, a prezentat succint câteva principii ale programului său electoral: ”Din nefericire, în ultimii 16 ani, Câmpina a avut o conducere de dreapta, care a stagnat acest oraș. Pentru că a fost o conducere fără viziune, o conducere puternic marcată de scandaluri de corupție. Eu îmi propun, ca împreună cu colegii din PSD și aliații de la ProRomânia și PPU S-L, să creștem acest oraș. Este un moment crucial și trebuie să recâștigăm încrederea cetățenilor în administrația locală. Programul meu electoral se bazează pe cinci priorități: 1. O Câmpină conectată, adică o localitate în care administrația locală să fie în permanent dialog cu cetățenii, o Câmpină în care să digitalizăm toate procesele administrative; 2. O Câmpină activă, în care să încurajăm permanent mediul de afaceri local; 3. O Câmpină sănătoasă, cu investiții în infrastructură și în programele locale de sănătate; 4. O Câmpină educată și culturalizată, să promovăm valorile locale, iar accesul cetățenilor la cultură și educație să fie cât mai ușor; 5. Restructurarea, modernizarea și transparentizarea administrației locale în folosul câmpinenilor". În privința unor proiecte de suflet pentru Câmpina, Nicolae Moisescu a afirmat că are în vedere Satul de vacanță și Fântâna cu Cireși, zone care înseamnă mult pentru câmpineni și care "pot deveni locuri minunate pentru copiii și tinerii noștri". (video)

La rândul său, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidatul Alianței la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, a afirmat: ”Echipa de la Câmpina vine în fața electoratului cu un program solid și cu siguranță câmpinenii vor susține acest program pentru că ei știu ce am făcut noi până acum pentru comunitățile în care trăim, pentru oameni. Câmpina are nevoie mai mult ca niciodată de un refresh, de un restart și are nevoie, bineînțeles, de multă seriozitate. Are nevoie la Primărie de un om serios, pragmatic, bine pregătit, un om care a dovedit, în toate funcțiile pe care le-a deținut, că este în stare să realizeze tot ceea ce își propune. Am mare încredere în această echipă de la Câmpina, îi voi susține, iar în calitate de președinte al Consiliului Județean, din 28 septembrie încolo, voi sprijini toate proiectele pe care această echipă le va propune câmpinenilor". (video)
Nu în ultimul rând, vicepreședintele PSD, Titus Corlățean, a subliniat: ”Dl. Nicolae Moisescu are toată susținerea PSD și colegilor noștri de alianță. Sunt absolut convins că noi prezentăm varianta cea mai solidă pentru Primăria municipiului Câmpina. Dl. Moisescu este un profesionist. Este foarte important să fi demonstrat în viață, în activitatea profesională că știi să construiești, iar dl. Nicolae Moisescu a demonstrat acest lucru." (video)
Acțiunea Alianței PSD - ProRomânia la Câmpina s-a încheiat cu o ieșire pe stradă, printre oameni, în zona centrală a municipiului, prilej cu care s-a discutat mult, uneori mai aprins, alteori mai pașnic, dar cu dorința ca locuitorii municipiului să afle care sunt candidații Alianței pentru Prahova și cu ce program vin aceștia în fața electoratului.

5064 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1176 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

827 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

Alte stiri recente

1333 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2107 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: