Bărbat lovit de o mașină pe DN1, la Nistorești. Victima a decedat

Social (Categoria articolului)

UPDATE - La ora 19.44, traficul rutier pe DN1, în zona Nistorești, a revenit la normal, potrivit anunțului făcut de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Un accident mortal s-a produs în această seară pe DN1, în jurul orei 18.15, în zona Nistorești. Un bărbat a fost lovit de un autoturism în timp ce încerca să traverseze neregulamentar drumul național. Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre Sinaia, iar în urma impactului bărbatul (în vârstă de 60 de ani) a fost aruncat pe celălalt sens de mers. A decedat pe loc.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de la Poliție, ISU și Serviciul Județean de Ambulanță. Pompierii militari asigură zona, iar polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident. Din păcate, echipajul medical de la SAJ nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Traficul în zonă se desfășoară îngreunat.

(Foto cu caracter ilustrativ)

5637 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1618 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

845 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

200 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

20 vizualizari
25 apr. 2024 15:33

UAT Câmpina - Anunț prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului

OCPI PRAHOVA anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectorul/sectoarele cadastral(e) nr. 13 si 14, pe o perioadă de 60 de zile calendaristice, conform art. 14 alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității Imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.