CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primarul Horia Tiseanu nu a semnat ca... primarul. A fost doar autoironic

- Actualitate -

Primarul Horia Tiseanu nu a semnat ca... primarul. A fost doar autoironic

După ce o țară întreagă l-a auzit recunoscând că a semnat ca... primarul expunerea de motive la proiectul privind mutarea Soldatului în parcul de la notariate, primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, vine acum și spune că a fost doar o autoironie. "Iar autoironia este apanajul unei anumite categorii de oameni, vă las pe dumneavoastră să căutați, pe internet probabil, despre ce categorie este vorba", a afirmat Horia Tiseanu la conferința de presă organizată astăzi.

Foarte subtil primarul Câmpinei, doar, doar o spune cineva, măcar dintre subordonații săi prezenți la conferința de presă, că autoironia este apanajul oamenilor inteligenți. Nu a spus-o nimeni și nici nu știm dacă a gândit-o cineva, deși vorba e corectă. Doar că, atunci când a spus că a semnat ca primarul, Horia Tiseanu nu a fost autoironic, ci doar de o sinceritate totală, iar acum încearcă să dreagă busuiocul și să repare ce se mai poate repara. Slabe speranțe, pentru că sunt mult prea puțini cei care chiar ar putea crede în faza cu autoironia.
Vă reamintim că în plenul ședinței din 31 ianuarie 2019 a Consiliului Local Câmpina, atunci când s-a discutat despre mutarea statuii Soldatului în Parcul Trandafirilor, primarul Horia Tiseanu a fost efectiv surprins de răspunsurile arhitectului șef al municipiului și șefei Serviciului de Achiziții Publice cu privire la faptul că, fiind vorba despre drepturi de autor în cazul soclului statuii, nu se pune problema de licitație.
Primarul Horia Tiseanu la ședința CL din 31 ianuarie 2019: "Eu sunt om deschis, probabil că am semnat raportul procedurii ca primarul, așa cum e expresia, pentru că nu l-am citit bine și nici nu am fost la lucrările comisiei de achiziție publică. Pentru că, dacă aș fi fost, sau dacă cineva mi-ar fi spus că, uite, oamenii vor drepturile de autor, nu aș fi fost de acord cu această idee. Pentru că 180.000 lei mi se pare o sumă foarte mare pentru acest soclu din tablă, nici măcar nu e din marmură sau din cine știe ce material mai scump." (video)
Primarul Horia Tiseanu la conferința de presă din 11 februarie 2019: "Vă mulțumesc că ne-ați adus în atenția televiziunilor naționale cu această acțiune de mutare a Soldatului, ne bucurăm că a scris cineva despre noi, știți ce spunea un primar al New-York-ului, fie că e de bine sau nu, important este să se scrie. Totuși, eu îmi asum răspunderea declarațiilor mele și în momentul în care am spus că am semnat ca primarul am spus-o autoironic, în sensul că am semnat expunerea de motive fără să am timp să studiez toate amănuntele privind această achiziție publică și de aceea nu am putut da toate detaliile în timpul ședinței Consiliului Local. Nu am semnat un document greșit, nu s-a creat niciun prejudiciu, e dreptul dvs. să interpretați cum doriți." (video)
Dincolo de afirmațiile primarului, adevărul este că Horia Tiseanu a fost complet nepregătit la proiectul cu mutarea Soldatului (inițiat chiar de el), iar ceilalți reprezentanți ai Primăriei mai mult au complicat lucrurile decât să le lămurească. Și pentru toate acestea, evident, de vină este presa.

Citiți și: Primăria Câmpina explică de ce mutarea Soldatului la notariate costă 184.794 lei. Explicații diferite de ceea ce s-a discutat în ședința Consiliului Local


11 Feb 2019 21:40 5384 vizualizari



Comentarii






  • 14.02.2019 12:58 Joe Adevarul este ca prima însușire care in vine in minte când te uiți la fata lui Tiseanu este.... inteligenta 😛😁🤣😜🤑🙈
  • 13.02.2019 23:59 Albu Nu ii este rusine! Daca ar fi trait domnul Petre Tiseanu, cred ca ii carpea doua perechi de palme de nu se vedea! Macar pentru memoria tatului sau, nu ii este rusine lui Horica?!
  • 13.02.2019 17:26 Sorin Un ..., un mincinos, un profitor, un ipocrit si acum si un mare "inteligent"!
  • 13.02.2019 10:44 M.E. este foarte bine ca exista opinii ,dar este pacat ca ele se refera numai la efecte si nu si la cauze - daca se refereau si la caze ,cred ca puteau sa apara si opinii constructive nu numai ...distructive , daca am constientiza ca, orasul trebuie sa fie condus si de... noi toti ...nu numai de Primar .Pt aceasta era foarte bine,, daca existau macar tot atatea opinii fie ele constructive sau nu, si la bugetul local ,sau la orice problema de interes local.
  • 12.02.2019 20:21 Eric Pe Tiseanu nu il mai definesc decat trei cuvinte, toate incepand cu P - primar penal penibil. Oare el o fi mandru cand se vede in filmul din sedinta cat de inteligent pare ...?!
  • 12.02.2019 19:37 Cornel Daca Tiseanu va mai candida vreodata la ceva, rezultatul cred ca va fi cea mai amara ironie din viata sa. Asta ar trebui sa ii dea campinenii dupa modul in care sunt tratati de acest individ.
  • 12.02.2019 18:17 Elena Jalnică scuza ! Își bate joc de noi in continuare , chiar nu realizează ca nu mai are niciun dram de credibilitate ,ca nu îl mai votează nimeni pentru a face și pe viitor “autoironii” , pe banii publici??! 😞
  • 12.02.2019 16:11 Raluca Adevarul ca se vede si pe fata lui, mai ales in imaginile de la sedinta Consiliului, cat este de... ...!
  • 12.02.2019 09:30 Un cetatean De la înălțimea mormanului de bani pe care îi încasează lunar din impozitele noastre, domnul primar își permite să fie autoironic?! Foarte grav! Ma asteptam la ala micu de lângă el, cu ..., dar de la inteligentul Tiseanu asteptam mai mult respect!
  • 12.02.2019 08:48 Radu Probabil ca tot o ironie este si felul jalnic in care arata orasul - strazi praf, gropi de iti nenorocesti masina, parcuri strambe, un primar penal si toate celelalte de care toata lumea incepe sa se cam sature!
  • 12.02.2019 08:45 horia Bai Horica, te-a vazut o tara intreaga cat esti de ..., acuma incerci sa te dai destept la noi?! Nu te prinde, ca noi, campinenii, te cunoastem!
  • 12.02.2019 08:12 Radu Ganea Urmează declarația domnului viceprimar Pițigoi: „Am făcut parcul de la soldat ... așa ca o ironie. L-am făcut strâmb pentru că oricine putea să-l facă drept.”
  • 12.02.2019 07:57 Marian Tiseanu face inca o data ce stie el cel mai bine : face pe prostul ! Sa ii fie rusine !
  • 12.02.2019 07:52 Anca Ete ce destept se da primarul nostru intr-un oras in care pe toate străzile dai in gropi😉😁
  • 11.02.2019 22:25 Margareta Tot atat de autoironic sa fie si in fata instantei!
  • 11.02.2019 22:13 petre Penibilo-jenant adica,o balbaiala ce costa 180mii de lei,pentru noi este foarte clar IQ-ul e sub limita ,deranjant este faptul ca isi da o asemena importanta specifica comunismului, adica cultului personalitatii,auzi se compara cu primarul New- York-ului,cat tupeu de politician sa ai. Problema este ca paguba ramane si mai nimic in urma lui dupa atatia amar de ani.
  • 11.02.2019 22:10 Viorel 😁😁 rad cu lacrimi! Primarul nostru se da mare inteligent acum. Dar e si modest, si devreme acasa 😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2482 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2579 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1427 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5238 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV