Primarul Horia Tiseanu nu a semnat ca... primarul. A fost doar autoironic

Actualitate (Categoria articolului)

După ce o țară întreagă l-a auzit recunoscând că a semnat ca... primarul expunerea de motive la proiectul privind mutarea Soldatului în parcul de la notariate, primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, vine acum și spune că a fost doar o autoironie. "Iar autoironia este apanajul unei anumite categorii de oameni, vă las pe dumneavoastră să căutați, pe internet probabil, despre ce categorie este vorba", a afirmat Horia Tiseanu la conferința de presă organizată astăzi.

Foarte subtil primarul Câmpinei, doar, doar o spune cineva, măcar dintre subordonații săi prezenți la conferința de presă, că autoironia este apanajul oamenilor inteligenți. Nu a spus-o nimeni și nici nu știm dacă a gândit-o cineva, deși vorba e corectă. Doar că, atunci când a spus că a semnat ca primarul, Horia Tiseanu nu a fost autoironic, ci doar de o sinceritate totală, iar acum încearcă să dreagă busuiocul și să repare ce se mai poate repara. Slabe speranțe, pentru că sunt mult prea puțini cei care chiar ar putea crede în faza cu autoironia.
Vă reamintim că în plenul ședinței din 31 ianuarie 2019 a Consiliului Local Câmpina, atunci când s-a discutat despre mutarea statuii Soldatului în Parcul Trandafirilor, primarul Horia Tiseanu a fost efectiv surprins de răspunsurile arhitectului șef al municipiului și șefei Serviciului de Achiziții Publice cu privire la faptul că, fiind vorba despre drepturi de autor în cazul soclului statuii, nu se pune problema de licitație.
Primarul Horia Tiseanu la ședința CL din 31 ianuarie 2019: "Eu sunt om deschis, probabil că am semnat raportul procedurii ca primarul, așa cum e expresia, pentru că nu l-am citit bine și nici nu am fost la lucrările comisiei de achiziție publică. Pentru că, dacă aș fi fost, sau dacă cineva mi-ar fi spus că, uite, oamenii vor drepturile de autor, nu aș fi fost de acord cu această idee. Pentru că 180.000 lei mi se pare o sumă foarte mare pentru acest soclu din tablă, nici măcar nu e din marmură sau din cine știe ce material mai scump." (video)
Primarul Horia Tiseanu la conferința de presă din 11 februarie 2019: "Vă mulțumesc că ne-ați adus în atenția televiziunilor naționale cu această acțiune de mutare a Soldatului, ne bucurăm că a scris cineva despre noi, știți ce spunea un primar al New-York-ului, fie că e de bine sau nu, important este să se scrie. Totuși, eu îmi asum răspunderea declarațiilor mele și în momentul în care am spus că am semnat ca primarul am spus-o autoironic, în sensul că am semnat expunerea de motive fără să am timp să studiez toate amănuntele privind această achiziție publică și de aceea nu am putut da toate detaliile în timpul ședinței Consiliului Local. Nu am semnat un document greșit, nu s-a creat niciun prejudiciu, e dreptul dvs. să interpretați cum doriți." (video)
Dincolo de afirmațiile primarului, adevărul este că Horia Tiseanu a fost complet nepregătit la proiectul cu mutarea Soldatului (inițiat chiar de el), iar ceilalți reprezentanți ai Primăriei mai mult au complicat lucrurile decât să le lămurească. Și pentru toate acestea, evident, de vină este presa.

Citiți și: Primăria Câmpina explică de ce mutarea Soldatului la notariate costă 184.794 lei. Explicații diferite de ceea ce s-a discutat în ședința Consiliului Local

4763 vizualizari
17

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 • Viorel 11.02.2019 22:10 😁😁 rad cu lacrimi! Primarul nostru se da mare inteligent acum. Dar e si modest, si devreme acasa 😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 • petre 11.02.2019 22:13 Penibilo-jenant adica,o balbaiala ce costa 180mii de lei,pentru noi este foarte clar IQ-ul e sub limita ,deranjant este faptul ca isi da o asemena importanta specifica comunismului, adica cultului personalitatii,auzi se compara cu primarul New- York-ului,cat tupeu de politician sa ai. Problema este ca paguba ramane si mai nimic in urma lui dupa atatia amar de ani.
 • Margareta 11.02.2019 22:25 Tot atat de autoironic sa fie si in fata instantei!
 • Anca 12.02.2019 07:52 Ete ce destept se da primarul nostru intr-un oras in care pe toate străzile dai in gropi😉😁
 • Marian 12.02.2019 07:57 Tiseanu face inca o data ce stie el cel mai bine : face pe prostul ! Sa ii fie rusine !
 • Radu Ganea 12.02.2019 08:12 Urmează declarația domnului viceprimar Pițigoi: „Am făcut parcul de la soldat ... așa ca o ironie. L-am făcut strâmb pentru că oricine putea să-l facă drept.”
 • horia 12.02.2019 08:45 Bai Horica, te-a vazut o tara intreaga cat esti de ..., acuma incerci sa te dai destept la noi?! Nu te prinde, ca noi, campinenii, te cunoastem!
 • Radu 12.02.2019 08:48 Probabil ca tot o ironie este si felul jalnic in care arata orasul - strazi praf, gropi de iti nenorocesti masina, parcuri strambe, un primar penal si toate celelalte de care toata lumea incepe sa se cam sature!
 • Un cetatean 12.02.2019 09:30 De la înălțimea mormanului de bani pe care îi încasează lunar din impozitele noastre, domnul primar își permite să fie autoironic?! Foarte grav! Ma asteptam la ala micu de lângă el, cu ..., dar de la inteligentul Tiseanu asteptam mai mult respect!
 • Raluca 12.02.2019 16:11 Adevarul ca se vede si pe fata lui, mai ales in imaginile de la sedinta Consiliului, cat este de... ...!
 • Elena 12.02.2019 18:17 Jalnică scuza ! Își bate joc de noi in continuare , chiar nu realizează ca nu mai are niciun dram de credibilitate ,ca nu îl mai votează nimeni pentru a face și pe viitor “autoironii” , pe banii publici??! 😞
 • Cornel 12.02.2019 19:37 Daca Tiseanu va mai candida vreodata la ceva, rezultatul cred ca va fi cea mai amara ironie din viata sa. Asta ar trebui sa ii dea campinenii dupa modul in care sunt tratati de acest individ.
 • Eric 12.02.2019 20:21 Pe Tiseanu nu il mai definesc decat trei cuvinte, toate incepand cu P - primar penal penibil. Oare el o fi mandru cand se vede in filmul din sedinta cat de inteligent pare ...?!
 • M.E. 13.02.2019 10:44 este foarte bine ca exista opinii ,dar este pacat ca ele se refera numai la efecte si nu si la cauze - daca se refereau si la caze ,cred ca puteau sa apara si opinii constructive nu numai ...distructive , daca am constientiza ca, orasul trebuie sa fie condus si de... noi toti ...nu numai de Primar .Pt aceasta era foarte bine,, daca existau macar tot atatea opinii fie ele constructive sau nu, si la bugetul local ,sau la orice problema de interes local.
 • Sorin 13.02.2019 17:26 Un ..., un mincinos, un profitor, un ipocrit si acum si un mare "inteligent"!
 • Albu 13.02.2019 23:59 Nu ii este rusine! Daca ar fi trait domnul Petre Tiseanu, cred ca ii carpea doua perechi de palme de nu se vedea! Macar pentru memoria tatului sau, nu ii este rusine lui Horica?!
 • Joe 14.02.2019 12:58 Adevarul este ca prima însușire care in vine in minte când te uiți la fata lui Tiseanu este.... inteligenta 😛😁🤣😜🤑🙈

Actualitate

1854 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4187 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

949 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2084 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.