Pe 15 august, nu se ridică gunoiul menajer. Iată programul anunțat de Floricon Salub pentru Câmpina, Poiana Câmpina, Breaza, Comarnic și Băicoi

Actualitate (Categoria articolului)

Programul de colectare a deșeurilor menajere în Câmpina și localitățile vecine va suferi unele modificări săptămâna viitoare, în preajma zile de 15 august (Sfânta Maria), declarată zi nelucrătoare. La Câmpina, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 13 și 14 august, după cum urmează.

Pe 13 august, Floricon Salub va ridica gunoiul menajer pe următoarele străzi: Calea Doftanei, Rafinorului, Magnoliei, Ulmet, Zorile, Petru Rareș, Tg. Mureș, Fabricii, Ec. Teodoroiu, Al. Vlahuță, 1 Decembrie 1918, Dreptății, Henri Coandă, Republicii, Smârdan,  Cercului, Narciselor, 1 Mai, Bulevardul Carol I – Centru.
Pe 14 august, Floricon Salub va ridica gunoiul menajer pe următoarele străzi: Oituz, Stânjenei, Între Brazi, Ghiocei, Livezi, H. Rădulescu, Lacului, Mărului, Romaniței, Bucegi, Geo Bogza, Pomilor, Muscelului, Aurel Vlaicu, Gh. Doja, Libertăţii, Poieniţei, Anotimpului, Fântânii, Toamnei, Tipografului, Petalei, Siretului, Prutului, Popa Șapcă, Dobrogeanu Gherea.

La Poiana Câmpina și Băicoi
programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 18 august.
La Breaza, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 14 august.
La Comarnic, programul de colectare aferent zilei de 15 august se va desfășura pe 13 august.

3611 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

406 vizualizari
14 dec. 2018 20:16

Primarul Câmpinei vrea un nou împrumut bancar, în valoare de 25 milioane lei, pentru investiții

Pe ordinea de zi a ședinței de marți, 18 decembrie 2018, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect de hotărâre, inițiat de primarul Horia Tiseanu, care prevede aprobarea unei finanțări rambursabile interne, adică a unui credit bancar în valoare de 25 milioane lei, cu o maturitate de zece ani, din care trei ani perioadă de grație și șapte ani perioadă de rambursare. Dacă proiectul va fi aprobat de Consiliul Local, Câmpina va accesa cel mai mare credit bancar din câte a luat vreodată, iar gradul de îndatorare al municipiului va ajunge la 30%.

1808 vizualizari
13 dec. 2018 19:15

Încă o amânare în procesul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. A treia amânare în mai puțin de 30 de zile

4 comentarii

Al treilea termen al procesului în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție a adus o nouă amânare. Termenul următor a fost fixat pentru 10 ianuarie 2019.

Alte stiri recente

1604 vizualizari
14 dec. 2018 09:00

Elevii unei clase de la Liceul Energetic din Câmpina au scris și lansat o carte despre relația cu părinții

Biblioteca Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a fost, zilele trecute, gazda unei lansări de carte. O carte scrisă chiar de elevii liceului. Elevii clasei a XII-a T (dirigintă Denisa Stoicescu) au finalizat un proiect deosebit, care a durat șase luni: scrierea și lansarea cărții "De vorbă cu părinții mei - mic tratat de educație și familie".

2844 vizualizari
13 dec. 2018 13:15

Cei patru foști angajați ai Institutului din Câmpina, premiați cu "Medalia Centenarului", invitați să viziteze fostul lor loc de muncă

3 comentarii

Conducerea Institutului de Cercetări și Proiectări Tehnologice Câmpina, din cadrul OMV Petrom, i-a invitat pe cei patru foști angajați, premiați de administrația locală cu ocazia Zilei Naționale a României cu "Medalia Centenarului", să viziteze instituția în care au lucrat mulți ani și pe care au reprezentat-o întotdeauna cu cinste.