Drept la replică referitor la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde"

Politică (Categoria articolului)

Consilierul local Cezar Grama ne-a transmis un drept la replică la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde", publicat de Câmpinatv.ro în data de 16 iunie 2021.

În fotografia atașată puteți vedea integral dreptul la replică. Lăsând la o parte jignirile care ne sunt aduse prin acest drept la replică și cu care ne-am obișnuit, în ultima vreme, din partea lui Cezar Grama (în totală contradicție cu limbajul folosit până nu demult), facem următoarele precizări:
- NU Câmpinatv.ro l-a exclus pe Cezar Grama din Partidul Verde, acest lucru fiind deja cunoscut, menționat și de alte publicații și anunțat atât de Partidul Verde, cât și de secretarul general al municipiului.
- NU Câmpinatv.ro l-a exclus pe Cezar Grama din Consiliul Local Câmpina, pierderea mandatului de consilier a fost anunțat la ședința extraordinară a Consiliului Local din 9 iunie 2021, în articolul de după această ședință noi prezentând inclusiv punctul de vedere al domnului Cezar Grama.
- Dosarele domnului Cezar Grama cu Partidul Verde sunt publice, se află pe portalul instanțelor de judecată, deci le poate vedea oricine. 
- În articolul nostru, la care se referă dreptul la replică, sunt menționate prevederile din Codul Administrativ privind situația domnului Grama și punctul de vedere al Prefecturii Prahova. Noi am ridicat doar problema existenței unei hotărâri judecătorești definitive și am întrebat ce se poate întâmpla în acest caz.
- Îi recomandăm domnului Grama să se abțină la a cataloga drept "ridicole/grotești" articolele noastre, să înceteze cu amenințările la adresa noastră, pentru că și noi ne putem adresa instanței, chiar dacă nu ne vom putea permite angajarea unei case de avocatură renumite din București, așa cum i-au angajat... prietenii domnului Grama în noul proces cu Partidul Verde.

3598 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • chelu 19.06.2021 08:40 Eliro,Hidro....eu nu ma asteptam la Grama.Atentie si la unii prin primarie care sunt deranjati de presa,dar si altii cu studii superioare care joaca la 2 capete.Nu le ajunge ca se baga in combinatii,le este rusine sa nu afle apropiatii.Eu zic daca vor sa fie laudati,sa va scuzati ca aveti treaba si un elegant refuz.
  • Anton 19.06.2021 13:31 Buna ziua! Eu pana la implicarea acestui consilier in scandalul asta, nu am auzit de el. Stie cineva daca a avut vreo initaiva, a venit cu ceva concret de la alegeri si pana acum? Sau e doar unul care a ajuns aici pe munca altora si acum profita de o conjunctura?
  • Eu N am 19.06.2021 18:44 Cand vor renunta multi la mandrie si la tupeu.Facand o analiza la cei care au trecut din 90 la primarie si cl . Financiar cat a insumat binele din ultimii 30 ani? Observ ca se tine si Tiseanu batos...i au aratat si la Clubul Pensionarilor usa? Tinerii plecati la Bucuresti si in strainatate de ce nu se intorc sa se bage in politica ? Cei care sunt consilieri baga numai contre.I a sa ii bage pe cei din primarie la zugravit pomi si la strans gunoaie,isi vor da demisia,se mai fac economii la buget.Unii platesc taxe,unii distrug,ca nu au muncit ei,muncesc cei care platesc darile regulat...

Politică

2540 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2551 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

1150 vizualizari
26 nov. 2021 20:46

26.000 lei, valoarea amenzilor aplicate în ultima săptămână de Poliția Locală Câmpina pentru parcarea fără drept pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilități

Poliția Locală Câmpina a intensificat în ultimele zile verificările în ceea ce privește respectarea prevederilor Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, sancționând parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate și semnalizate prin semn internațional pentru persoane cu handicap.

3235 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.