Drept la replică referitor la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde"

Politică (Categoria articolului)

Consilierul local Cezar Grama ne-a transmis un drept la replică la articolul "Punctul de vedere al Prefecturii Prahova cu privire la situația consilierului câmpinean Cezar Grama, exclus din Partidul Verde", publicat de Câmpinatv.ro în data de 16 iunie 2021.

În fotografia atașată puteți vedea integral dreptul la replică. Lăsând la o parte jignirile care ne sunt aduse prin acest drept la replică și cu care ne-am obișnuit, în ultima vreme, din partea lui Cezar Grama (în totală contradicție cu limbajul folosit până nu demult), facem următoarele precizări:
- NU Câmpinatv.ro l-a exclus pe Cezar Grama din Partidul Verde, acest lucru fiind deja cunoscut, menționat și de alte publicații și anunțat atât de Partidul Verde, cât și de secretarul general al municipiului.
- NU Câmpinatv.ro l-a exclus pe Cezar Grama din Consiliul Local Câmpina, pierderea mandatului de consilier a fost anunțat la ședința extraordinară a Consiliului Local din 9 iunie 2021, în articolul de după această ședință noi prezentând inclusiv punctul de vedere al domnului Cezar Grama.
- Dosarele domnului Cezar Grama cu Partidul Verde sunt publice, se află pe portalul instanțelor de judecată, deci le poate vedea oricine. 
- În articolul nostru, la care se referă dreptul la replică, sunt menționate prevederile din Codul Administrativ privind situația domnului Grama și punctul de vedere al Prefecturii Prahova. Noi am ridicat doar problema existenței unei hotărâri judecătorești definitive și am întrebat ce se poate întâmpla în acest caz.
- Îi recomandăm domnului Grama să se abțină la a cataloga drept "ridicole/grotești" articolele noastre, să înceteze cu amenințările la adresa noastră, pentru că și noi ne putem adresa instanței, chiar dacă nu ne vom putea permite angajarea unei case de avocatură renumite din București, așa cum i-au angajat... prietenii domnului Grama în noul proces cu Partidul Verde.

3351 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • chelu 19.06.2021 08:40 Eliro,Hidro....eu nu ma asteptam la Grama.Atentie si la unii prin primarie care sunt deranjati de presa,dar si altii cu studii superioare care joaca la 2 capete.Nu le ajunge ca se baga in combinatii,le este rusine sa nu afle apropiatii.Eu zic daca vor sa fie laudati,sa va scuzati ca aveti treaba si un elegant refuz.
  • Anton 19.06.2021 13:31 Buna ziua! Eu pana la implicarea acestui consilier in scandalul asta, nu am auzit de el. Stie cineva daca a avut vreo initaiva, a venit cu ceva concret de la alegeri si pana acum? Sau e doar unul care a ajuns aici pe munca altora si acum profita de o conjunctura?
  • Eu N am 19.06.2021 18:44 Cand vor renunta multi la mandrie si la tupeu.Facand o analiza la cei care au trecut din 90 la primarie si cl . Financiar cat a insumat binele din ultimii 30 ani? Observ ca se tine si Tiseanu batos...i au aratat si la Clubul Pensionarilor usa? Tinerii plecati la Bucuresti si in strainatate de ce nu se intorc sa se bage in politica ? Cei care sunt consilieri baga numai contre.I a sa ii bage pe cei din primarie la zugravit pomi si la strans gunoaie,isi vor da demisia,se mai fac economii la buget.Unii platesc taxe,unii distrug,ca nu au muncit ei,muncesc cei care platesc darile regulat...

Politică

5211 vizualizari
25 iul. 2021 18:05

Punctul de vedere al liderilor politici câmpineni cu privire la proiectul prin care se încalcă libertatea presei și dreptul la informare al cetățeanului

Am solicitat liderilor locali ai partidelor politice cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina un punct de vedere privind proiectul referitor la Regulamentul de Organizare și Funcționare a Consiliului Local Câmpina, inițiat de consilierii Adina Gârbăcică (USR), Valentin Crețu (PLUS) și Dan Nica (PNL). Este vorba despre acel proiect care conține prevederi prin care se încalcă libertatea presei (nu se permite filmarea, iar fotografierea este permisă doar în primele cinci minute ale ședinței) și dreptul la informare al cetățeanului. Acel proiect prin care se dorește introducerea unei prevederi fără bază legală - “Consiliul local poate aproba desfășurarea ședinței cu ușile închise, în unele situații stabilite în raport de prevederile legale”. Detalii - aici.

3406 vizualizari
16 iul. 2021 19:38

Marian Nistor este noul președinte al PNL Câmpina

6 comentarii

Alegerile pentru noua conducere a PNL Câmpina au avut loc vineri după-amiază, la Casa de Cultură "Geo Bogza", iar de această dată s-au desfășurat fără probleme. Singurul candidat la președinția organizației locale, Marian Nistor, a câștigat această funcție cu 49 de voturi din 51. Din partea organizației județene a fost prezent Dorin Tudora, președintele CODA (Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor), fost consilier județean, în prezent director general al societății Conpet.

Alte stiri recente

1571 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

3139 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.