CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

'Colindăm de Sărbători', spectacol în aer liber, la Poiana Câmpina, pe 21 decembrie

- Eveniment -

'Colindăm de Sărbători', spectacol în aer liber, la Poiana Câmpina, pe 21 decembrie

La Poiana Câmpina, miercuri, 21 decembrie, de la ora 16.00, va avea loc un concert de colinde și cântece de iarnă și de petrecere. Acesta este darul Primăriei din Poiana Câmpina și al 'Caravanei lui Axinte' pentru locuitorii comunei, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Vor cânta Alin Oprea, Bianca Ioana Cristea, Neluțu Măgureanu, Marius Văduva și Aurel Moga, iar momentele umoristice vor fi asigurate de Florin Petrescu - 'Axinte'. Pentru acest eveniment nu se alocă niciun ban de la bugetul local, fiind vorba despre o sponsorizare... muzicală din partea lui Axinte, în prag de Sărbători. În deschiderea spectacolului va cânta grupul 'Micii melomani' de la Clubul Copiilor din Câmpina, coordonat de profesor Ruxandra Brezeanu.
Zilele acestea, la copiii din Poiana Câmpina vine și Moș Crăciun cu daruri frumoase. Cadourile vor fi oferite tuturor preșcolarilor și elevilor din comună de primarul Alin Moldoveanu, la grădiniță și apoi la școală.


14 Dec 2016 10:12 7352 vizualizari


Comentarii






  • 19.12.2016 11:25 Radoi Vasile Nimic nou sub soare ,SPAGA,MITA ,INCOMPETENTA,NEFUNCTIONALITATE,si ce pozitie au luat Consilierii?pozitia calului cand bea apa?Problema mare este ca DNA-ul nu poate face ordine mai rapid,poate ,poate alti oameni pot face si altceva pt orasul asta.Si totusi in afara de victimizare Primaria Campina nu poate face nimic conform contractului decat sa acuze si sa critice ?pe plan politic e moarta PNL-ul e decedat asa ca slabe sperante pt campineni in urmatoarea perioada totul e confuz exceptand salariile si indemnizatiile celor ce se aduna la masa rotunda si se uita ca curca la lemne in laptopuri.
1765 vizualizari 06 May 2024 21:50 Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

A V-a ediție a evenimentului Karpatia Pony Show este programată în week-end-ul 25-26 mai, pe Domenul Cantacuzino, din Florești.

citeste mai mult
4778 vizualizari 01 May 2024 15:12 Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, într-un spațiu amenajat în clădirea Gării Câmpina, cu acces de pe peronul liniei 1, va avea loc deschiderea unei inedite expoziții de machete de trenuri, dar și diverse amenajări feroviare.

citeste mai mult
1389 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1407 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV