'Colindăm de Sărbători', spectacol în aer liber, la Poiana Câmpina, pe 21 decembrie

Eveniment (Categoria articolului)

La Poiana Câmpina, miercuri, 21 decembrie, de la ora 16.00, va avea loc un concert de colinde și cântece de iarnă și de petrecere. Acesta este darul Primăriei din Poiana Câmpina și al 'Caravanei lui Axinte' pentru locuitorii comunei, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Vor cânta Alin Oprea, Bianca Ioana Cristea, Neluțu Măgureanu, Marius Văduva și Aurel Moga, iar momentele umoristice vor fi asigurate de Florin Petrescu - 'Axinte'. Pentru acest eveniment nu se alocă niciun ban de la bugetul local, fiind vorba despre o sponsorizare... muzicală din partea lui Axinte, în prag de Sărbători. În deschiderea spectacolului va cânta grupul 'Micii melomani' de la Clubul Copiilor din Câmpina, coordonat de profesor Ruxandra Brezeanu.
Zilele acestea, la copiii din Poiana Câmpina vine și Moș Crăciun cu daruri frumoase. Cadourile vor fi oferite tuturor preșcolarilor și elevilor din comună de primarul Alin Moldoveanu, la grădiniță și apoi la școală.

7117 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radoi Vasile 19.12.2016 11:25 Nimic nou sub soare ,SPAGA,MITA ,INCOMPETENTA,NEFUNCTIONALITATE,si ce pozitie au luat Consilierii?pozitia calului cand bea apa?Problema mare este ca DNA-ul nu poate face ordine mai rapid,poate ,poate alti oameni pot face si altceva pt orasul asta.Si totusi in afara de victimizare Primaria Campina nu poate face nimic conform contractului decat sa acuze si sa critice ?pe plan politic e moarta PNL-ul e decedat asa ca slabe sperante pt campineni in urmatoarea perioada totul e confuz exceptand salariile si indemnizatiile celor ce se aduna la masa rotunda si se uita ca curca la lemne in laptopuri.

Eveniment

3246 vizualizari
24 ian. 2023 18:55

Hora Unirii, dansată în centrul Câmpinei, la împlinirea a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată la Câmpina printr-un eveniment desfășurat în Parcul ”Regele Mihai I” din centrul municipiului. Publicul nu a fost foarte numeros, poate din cauza frigului și umezelii pătrunzătoare, poate din alte motive, dar cei prezenți au apreciat momentele artistice frumoase oferite de copiii și tinerii Câmpinei.

2013 vizualizari
20 ian. 2023 14:44

Câmpinenii sunt invitați pe 24 Ianuarie la ”Hora Unirii”, în Parcul ”Regele Mihai I”

Marți, 24 Ianuarie 2023, Ziua Unirii Principatelor Române va fi sărbătorită la Câmpina printr-o acțiune care va avea loc în Parcul ”Regele Mihai I”, de la ora 11.00.

Alte stiri recente

436 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

723 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.