'Colindăm de Sărbători', spectacol în aer liber, la Poiana Câmpina, pe 21 decembrie

Eveniment (Categoria articolului)

La Poiana Câmpina, miercuri, 21 decembrie, de la ora 16.00, va avea loc un concert de colinde și cântece de iarnă și de petrecere. Acesta este darul Primăriei din Poiana Câmpina și al 'Caravanei lui Axinte' pentru locuitorii comunei, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Vor cânta Alin Oprea, Bianca Ioana Cristea, Neluțu Măgureanu, Marius Văduva și Aurel Moga, iar momentele umoristice vor fi asigurate de Florin Petrescu - 'Axinte'. Pentru acest eveniment nu se alocă niciun ban de la bugetul local, fiind vorba despre o sponsorizare... muzicală din partea lui Axinte, în prag de Sărbători. În deschiderea spectacolului va cânta grupul 'Micii melomani' de la Clubul Copiilor din Câmpina, coordonat de profesor Ruxandra Brezeanu.
Zilele acestea, la copiii din Poiana Câmpina vine și Moș Crăciun cu daruri frumoase. Cadourile vor fi oferite tuturor preșcolarilor și elevilor din comună de primarul Alin Moldoveanu, la grădiniță și apoi la școală.

7278 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radoi Vasile 19.12.2016 11:25 Nimic nou sub soare ,SPAGA,MITA ,INCOMPETENTA,NEFUNCTIONALITATE,si ce pozitie au luat Consilierii?pozitia calului cand bea apa?Problema mare este ca DNA-ul nu poate face ordine mai rapid,poate ,poate alti oameni pot face si altceva pt orasul asta.Si totusi in afara de victimizare Primaria Campina nu poate face nimic conform contractului decat sa acuze si sa critice ?pe plan politic e moarta PNL-ul e decedat asa ca slabe sperante pt campineni in urmatoarea perioada totul e confuz exceptand salariile si indemnizatiile celor ce se aduna la masa rotunda si se uita ca curca la lemne in laptopuri.

Eveniment

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1622 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1308 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.