Incendiu în Câmpina. O casă a luat foc după ce o mașină a lovit conducta de gaze

Social (Categoria articolului)

Un incendiu incredibil a izbucnit, în urmă cu aproximativ jumătate de oră, în Câmpina, la o casă situată la intersecția străzii Ana Ipătescu cu strada Toma Ionescu. O mașină a derapat și a lovit conducta de gaze a casei din intersecție. Conducta a fost spartă și instantaneu s-a declanșat incendiul. De la peretele exterior focul s-a extins la acoperiș și la restul casei. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor, dar acum este așteptat un echipaj de la Distrigaz Ploiești pentru a opri furnizarea gazelor și pentru a schimba conducta spartă.

Din fericire, nu sunt victime. Conducătorul auto, dar și locuitori din zonă au sunat urgent la 112, apoi a fost sesizat telefonic și Dispeceratul Distrigaz Sud. Din păcate, ne confruntăm încă o dată cu o situație cât se poate de revoltătoare pentru municipiul nostru. Echipa Distrigaz de la Câmpina nu poate interveni pentru că nu are competențe în astfel de cazuri. De aceea este așteptat să vină un echipaj de la Ploiești pentru oprirea gazelor și intervenția la conducta spartă. 

(Sursa video - facebook.com/Bogdan Ioan)

13952 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ana Ipatescu 03.01.2016 18:52 Încă o dată a "n" oară campineni se confruntă cu dezinformări, ca sa nu spunem cu aberații din partea presei atât locale cât și naționale . Salariații Distrigaz au intervenit în timp optim în astfel de situații, dorită intervenției lor a putut fi lichidat incendiul. Angajații Distrigaz ar trebui sa își ceara scuze de la presă că nu au fost invitați sa participe la manevrele de punere în siguranță a consumatorilor și clădirilor din zonă. Este mai ușor sa stai în mașină , la căldură și sa faci comentarii care nu au nici o legătură cu realitatea ci doar cu senzaționalul, la orele 22:50, 23:00 , toți consumatorii erau puși în funcție ...asta pentru o informare corecta . Menționez ca operațiunile de închidere , remediere și repunere în funcție au fost efectuate NUMAI CU SALARIAȚI DISTRIGAZ CAMPINA. Le mulțumim pentru promptitudine și le uram un an fără incidente de asta acest fel .
  • Admin 04.01.2016 07:25 Dezinformare este ceea ce scrieti dvs. in acest comentariu pe care il semnati "Ana Ipatescu". Am fi apreciat mai mult daca v-ati fi asumat comentariul. Bun, nu vorbim de noi, presa asta care "abereaza". Dar nu va ganditi ca au fost acolo zeci de campineni care au vazut cand si cum au intervenit reprezentantii Distrigaz? Stiti cumva cate telefoane s-au dat de catre reprezentantii administratiei locale pentru o "interventie in timp optim"? Erati cumva acolo cand oamenii vociferau ca trebuie asteptata echipa de la Ploiesti? Uitati-va pe inregistrarile video de la ultima stire legata de incendiu, poate asa va dati seama cat a durat pana au fost oprite gazele. Si NU, la ora 23.00 nu erau toti consumatorii pusi in functiune. Avem multi martori ca nu a fost asa, avem rude, prieteni, colegi cu care am tinut legatura in permanenta si stim exact cand s-a reluat alimentarea cu gaze la ei.
  • Toma Ionescu 04.01.2016 15:50 @Ana Ipatescu - Draga Ana (Ipatescu), ori lucrezi la Distrigaz, ori nu ai habar despre ce vorbesti. Eu locuiesc in zona si, intr-adevar, angajatii Distrigaz Campina au venit pe la 12.30 noaptea la blocul nostru sa ne anunte ca s-a rezolvat problema. Dar in articolul de fata si in altele din presa, s-a prezentat foarte clar ca pentru interventia propriu-zisa a fost nevoie sa se astepte o echipa de la Distrigaz Ploiesti, singurii competenti sa opreasca furnizarea de gaze. Fiindca te vad competenta in materia de gaze, ne poti spune tu, draga Ana, de ce nu au oprit gazele cei de la echipa de interventie de la Campina? Ca pana la urma asta e toata discutia. Nu iti doresc asa ceva, dar daca ti-ar arde casa si ai vedea cum cei de la Distrigaz dau din umeri pentru ca astepta echipa de la Ploieşti, ce ai mai spune?! Astept raspuns! Si scuze!

Social

1611 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

829 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

525 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

109 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.