Echipa Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

După cum scriam zilele trecute, Partidul Verde are organizație locală și la Câmpina, lansarea candidaților acestui partid la Consiliul Local Câmpina făcându-se în prezența lui Florin Călinescu, președinte al partidului la nivel național. Printre candidați regăsim persoane cunoscute, dar și persoane care nu au mai fost implicate până acum în politică. Și nu lipsesc unele surprize.

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, Partidul Verde va avea listă completă de candidați pentru Consiliul Local Câmpina. Sunt oameni foarte bine pregătiți profesional, cu o experiență solidă în domeniile în care își desfășoară activitatea și, ceea ce este important, sunt oameni care, profesional, acoperă toate competențele necesare unui consiliu local eficient. La fel de important este faptul că reprezentanții Partidului Verde cunosc problemele localității, cartier cu cartier. Vă prezentăm acum o parte din echipa Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina:
- Noemi Ionescu, avocat în Baroul Prahova, președintele Organizației Câmpina a Partidului Verde
- Cezar Grama, jurist, consilier fonduri europene AFIR, președintele Organizației Județene Prahova a Partidului Verde
- Felicia Olteanu, inginer constructor, expert achiziții publice în Ministerul Finanțelor
- Roxana Gheorghe, economist, expert în domeniul reglementării energiei
- Lorena Iordache, secretar șef Colegiul Național "Nicolae Grigorescu"
- Ionuț Rădulescu, economist, consilier fonduri europene
- Ionuț Alexandru Petre, inginer, multiplu campion național și european la karate.

(Publicitate electorală, la comanda Partidului Verde Prahova, cod mandatar financiar 21200091)

8485 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

688 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

750 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.