Echipa Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

După cum scriam zilele trecute, Partidul Verde are organizație locală și la Câmpina, lansarea candidaților acestui partid la Consiliul Local Câmpina făcându-se în prezența lui Florin Călinescu, președinte al partidului la nivel național. Printre candidați regăsim persoane cunoscute, dar și persoane care nu au mai fost implicate până acum în politică. Și nu lipsesc unele surprize.

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, Partidul Verde va avea listă completă de candidați pentru Consiliul Local Câmpina. Sunt oameni foarte bine pregătiți profesional, cu o experiență solidă în domeniile în care își desfășoară activitatea și, ceea ce este important, sunt oameni care, profesional, acoperă toate competențele necesare unui consiliu local eficient. La fel de important este faptul că reprezentanții Partidului Verde cunosc problemele localității, cartier cu cartier. Vă prezentăm acum o parte din echipa Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina:
- Noemi Ionescu, avocat în Baroul Prahova, președintele Organizației Câmpina a Partidului Verde
- Cezar Grama, jurist, consilier fonduri europene AFIR, președintele Organizației Județene Prahova a Partidului Verde
- Felicia Olteanu, inginer constructor, expert achiziții publice în Ministerul Finanțelor
- Roxana Gheorghe, economist, expert în domeniul reglementării energiei
- Lorena Iordache, secretar șef Colegiul Național "Nicolae Grigorescu"
- Ionuț Rădulescu, economist, consilier fonduri europene
- Ionuț Alexandru Petre, inginer, multiplu campion național și european la karate.

(Publicitate electorală, la comanda Partidului Verde Prahova, cod mandatar financiar 21200091)

6582 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

4762 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

1 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2449 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

17 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

1137 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.