Echipa Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

După cum scriam zilele trecute, Partidul Verde are organizație locală și la Câmpina, lansarea candidaților acestui partid la Consiliul Local Câmpina făcându-se în prezența lui Florin Călinescu, președinte al partidului la nivel național. Printre candidați regăsim persoane cunoscute, dar și persoane care nu au mai fost implicate până acum în politică. Și nu lipsesc unele surprize.

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, Partidul Verde va avea listă completă de candidați pentru Consiliul Local Câmpina. Sunt oameni foarte bine pregătiți profesional, cu o experiență solidă în domeniile în care își desfășoară activitatea și, ceea ce este important, sunt oameni care, profesional, acoperă toate competențele necesare unui consiliu local eficient. La fel de important este faptul că reprezentanții Partidului Verde cunosc problemele localității, cartier cu cartier. Vă prezentăm acum o parte din echipa Partidului Verde pentru Consiliul Local Câmpina:
- Noemi Ionescu, avocat în Baroul Prahova, președintele Organizației Câmpina a Partidului Verde
- Cezar Grama, jurist, consilier fonduri europene AFIR, președintele Organizației Județene Prahova a Partidului Verde
- Felicia Olteanu, inginer constructor, expert achiziții publice în Ministerul Finanțelor
- Roxana Gheorghe, economist, expert în domeniul reglementării energiei
- Lorena Iordache, secretar șef Colegiul Național "Nicolae Grigorescu"
- Ionuț Rădulescu, economist, consilier fonduri europene
- Ionuț Alexandru Petre, inginer, multiplu campion național și european la karate

5193 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

218 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

78 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

2374 vizualizari
24 sept. 2020 18:16

Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.

538 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.