CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cosmin Raț, candidat POL la Primăria Câmpina. ”Trei măsuri imediate care vor schimba viața câmpinenilor acum!”

- Politică -

Cosmin Raț, candidat POL la Primăria Câmpina. ”Trei măsuri imediate care vor schimba viața câmpinenilor acum!”

Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina și ocupantul primei poziții pe lista pentru Consiliul Local la alegerile din 9 iunie, a venit în fața opiniei publice cu o propunere privind trei măsuri imediate care vor schimba viața câmpinenilor foarte repede.

Astfel, Cosmin Raț ne-a declarat: ”Câmpina poate arăta altfel chiar de mâine! Se pot lua trei măsuri imediate care vor schimba viața câmpinenilor acum, din primul moment. Sunt mai multe măsuri care se pot lua, dar m-am oprit doar asupra următoarelor trei:
1. Încheierea unui parteneriat între Primăria Câmpina, Spitalul Municipal și Casa de Asigurări de Sănătate prin care toți cetățenii să aibă posibilitatea de a face tratamentul medical (perfuzii, tratamente injectabile, etc) în Ambulatoriul de specialitate sau în Centrul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal.
2. Împărțirea Câmpinei în zone, astfel încât fiecare dintre acestea să fie deservită  de câte un om desemnat care va răspunde lunar, după un program bine definit și anunțat, solicitărilor cetățenilor și va aduce la cunoștința compartimentelor din cadrul Primăriei Câmpina problemele și situațiile ivite, semnalate de cetățeni. Cel mai important, va da termene și soluții pentru rezolvarea problemelor apărute.
3. Impunerea obligativității tuturor structurilor care efectuează lucrări pe domeniul public să facă ceea ce face toată lumea: să afișeze în mod clar denumirea lucrării și termenul de execuție, indiferent că este vorba de repararea unui drum, de o avarie, o înlocuire a unei conducte etc.
Veniți la vot să arătăm că ceea ce se spune despre Câmpina nu sunt doar vorbe goale!
Votați Partidul Oamenilor Liberi pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina! Votați poziția nr. 7 pe buletinul de vot!”

Material electoral la comanda POL Prahova, CMF 21240253


05 Jun 2024 20:29 967 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
332 vizualizari 15 Jul 2024 13:02 A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

A fost lansată Asociația ”Platforma Independentă”. Câmpineanul Adrian Pițigoi este secretarul general al acesteia

Luni, 15 iulie, a fost lansată oficial Asociația ”Platforma Independentă”, un nou proiect politic condus de Cristian Diaconescu.

citeste mai mult
5583 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
4381 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1998 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV