Am decis să reunim ofertele privind meniul zilei de la mai multe restaurante din Câmpina, atât pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastră, oferindu-vă astfel posibilitatea să aveți mai mute meniuri într-un singur loc, cât și a restaurantelor, care astfel au o ”vitrină” suplimentară în care să-și expună ofertele.
Restaurant Bon Appetit
Ciorbă de fasole
Chiftele cu piure și sfeclă roșie sau Cașcaval pane cu cartofi prăjiți
Două chifle
Preț: 25 lei.
Meniurile se comandă între orele 9.00 și 14.00, în limita porțiilor disponibile, la telefon 0244.374.760 sau 0720.727.851, online - bonappetitcampina.ro sau direct în restaurant - Str. Republicii, nr. 1A, iar plata se poate face atât cash, cât și cu cardul.
Jolly Bistro
Supă de linte sau Ciorbă de porc
Musaca de cartofi sau Mici cu cartofi prăjiți
Pâine
Desert
Preț: 27 lei.
Meniurile se pot comanda telefonic - 0744.435.929 sau direct la restaurantul din Calea Doftanei, nr. 70-72. Plata se poate face cash sau cu cardul.
Restaurant Povestea Ceaunului
Ciorbă de văcuță sau Supă cremă de legume cu crutoane (de post)
Cotlet de porc la grătar cu cartofi țărănești și salată asortată de vară sau Cașcaval pane cu cartofi prăjiți și salată asortată de vară ori Ghiveci de legume cu pilaf și salată de varză albă (de post)
Preț: 25 lei.
Meniurile se pot comanda telefonic - 0752.581.231 sau 0743.195.436 sau direct la restaurant - Str. B.P. Hasdeu nr. 91 (Complex Fibec), iar plata se poate face cash sau cu cardul.
Restaurant Azafran
Ciorbă de burtă sau Ciorbă de perișoare ori Ciorbă de cartofi (de post)
Pulpe de pui dezosate cu pilaf sau Pomana porcului cu mămăliguță
Salată orientală (de post)
O chiflă
Desert
Preț: 27 lei.
Meniurile se pot comanda telefonic - 0244.704.781 sau 0792.875.583 ori direct la restaurant - Strada Toma Ionescu, nr. 3, iar plata se poate face cash, cu cardul sau cu tichete pentru masă caldă.
Restaurant Per Tutti
Supă de pui cu tăiței
Piept de pui cu cartofi prăjiți și salată de varză
Chiflă
Preț: 25 lei.
Meniurile se pot comanda telefonic - 0734.370.081 sau direct la restautant - Strada Ardealului, nr. 3, iar plata se poate face cash sau card. De asemenea, se poate comanda online prin campina-delivery.ro.
Nico's Crispy Fried Chicken
Meniu combi cu 10 fâșii mușchiuleț de pui, 10 aripioare și două porții de cartofi de cartofi prăjiți sau două sucuri
Preț: 75 lei.
Meniurile se pot comanda telefonic - 0344.730.417 sau direct la restaurant - Starda Griviței, nr. 1B, program de luni până sâmbătă, între orele 11.30 - 23.00, iar plata se poate face cash sau cu cardul. De asemenea, se poate comanda online prin campina-delivery.ro.
În plus, Nico's Crispy Fried Chicken vă invită să participați la tombolă, premiul cel mare fiind un city-break pe litoralul românesc. Detalii - în video.
Am reunit oferte privind meniul zilei la restaurante din Câmpina și împrejurimi.
Polițiștii Serviciului Rutier, sprijiniți de polițiștii Biroului Siguranța Școlară, au organizat, sâmbătă, 24 mai 2025, etapa județeană a concursului „Educație Rutieră - Educație pentru Viață”, ediția 2025, eveniment care încununează activitățile desfășurate în cadrul Săptămânii Siguranței Rutiere în județul Prahova.
În perioada 23-24 mai a fost organizat Consiliul Național al Societății de Științe Istorice din România, activitate coordonată de filiala din Bacău a acestei societăți. Instituția care a găzduit manifestările din cele două zile a fost Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” din Onești.
Despre Anton Raky, inginer, geolog și antreprenor german, s-ar putea scrie volume întregi. Numai despre perioada din viața sa petrecută în România, mai ales la Câmpina, s-ar putea scrie ușor o carte, povestea vieții sale fiind absolut senzațională. Un om care nu a trăit degeaba, chiar dacă în Câmpina, din păcate, nicio autoritate nu s-a învrednicit să cinstească memoria sa, măcar dând numele Anton Raky unei străzi...