Două luni de la incidentul din Turnătorie și poliția încă mai caută atacatorii

Social (Categoria articolului)

Au trecut deja două luni de la incidentul care a pus pe jar Câmpina cea liniștită. Ne referim la atacarea unui microbuz al firmei Ave Diana, în stația din cartierul Turnătorie, de către trei bărbați mascați și înarmați cu bâte. Au blocat mașina în care se aflau șoferul și șase pasageri, au lovit cu bâtele în portiere și au încercat să-l scoată pe șofer pe geam. Nu au reușit, în schimb au luat cheile din contact și au dispărut. Iar de atunci nu se mai știe nimic... oficial.

Neoficial, însă, este foarte posibil să existe informații cu privire la identitatea celor trei atacatori, însă răspunsul poliției este întotdeauna același - "cercetările continuă". S-a vorbit atunci despre o reglare de conturi care ar fi avut la bază un conflict mai vechi între șoferul de la Ave Diana și un angajat al altei firme de transport persoane. Totuși, sunt două luni de când în Câmpina s-a produs acest incident mai puțin obișnuit, care a speriat multă lume, iar veștile bune cu privire la prinderea atacatorilor întârzie să apară.

6174 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ioan 16.02.2016 17:08 Se stie cine sunt autorii! S-a stiut de la bun inceput! Este dispecerul pe Campina de la RAJ! Numai Politia nu vrea sa stie! De ce? Asta e o intrebare la care nu cred ca vom primi vreodata raspuns!

Social

485 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2461 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2701 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2452 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.