CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Andreea Lungu (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), vicecampioană națională la tineret, în proba de aruncarea discului

- Sport -

Andreea Lungu (CSS

La Campionatul Național de Atletism Aruncări Lungi pentru Seniori și Tineret, desfășurat luni, 25 februarie, la București, Câmpina are un nou motiv de bucurie, după ce Ioana Plăvan a devenit în premieră campioană națională de seniori la aruncarea suliței. În cadrul aceleiași competiții, în proba de aruncarea discului, o altă sportivă de la CSS "Constantin Istrati", Andreea Lungu, antrenor prof. Mihaela Marin, a reușit să urce pe podium, ocupând locul al doilea în întrecerea de tineret și locul al treilea în competiția rezervată seniorilor.

Andreea Lungu, cea mai mică sportivă din punct de vedere al vârstei dintre primele șase clasate în clasamentul final al probei feminine de aruncarea discului, a reușit o aruncare de 43,75m, cu care a obținut tilul de vicecampioană națională la tineret și locul al treilea la seniori.
Podiumul final la seniori la această probă a fost: Elena Asmarandei (SCM Bacău, 26 de ani, 48,37m), Ioana Țigănașu (Ceahlăul Piatra Neamț, 19 ani, 45,45m), Andreea Lungu (CSS "Constantin Istrati" Câmpina, 17 ani, 43,75m). Cu alte cuvinte, Andreea Lungu are viitorul în față și toate șansele să devină în scurt timp numărul 1 în România la această probă.
Felicitări, Andreea, pentru această valoroasă performanță! Felicitări și antrenoarei Mihaela Marin, coordonatorul CSS "Constantin Istrati" Câmpina!

Citiți și Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), campioana României la aruncarea suliței. Pentru prima dată la seniori


25 Feb 2019 20:54 3455 vizualizari


Comentarii


1723 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1443 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
936 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
638 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV