CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Week-end dulce, dulce la Brebu

- Eveniment -

Week-end dulce, dulce la Brebu

În acest week-end, în comuna Brebu, pe platoul de lângă frumoasa livadă cu meri și pruni, situată între sediul Primăriei și Biserica Domnească, are loc cea de-a VI-a ediție a Festivalului Dulceții. Poate că festival este mult spus, pentru că nu cântă nimeni și nu dansează nimeni, dar fără îndoială putem vorbi despre un eveniment care se bucură de mult succes în special în rândul vizitatorilor.

Un eveniment foarte dulce, bineînțeles, care reunește anul acesta 22 de producători de dulcețuri (firme și persoane fizice) din Brebu și din împrejurimi. Iar oferta este foarte bogată: dulcețuri de toate felurile, gemuri, siropuri, peltea, miere și alte produse apicole, vinuri, vișinată, afinată etc. Găsiți aici chiar și cozonac, clătite și diverse prăjituri de casă. Referitor la dulceață, constatăm că imaginația gospodinelor nu are limită, iar de la an la an descoperim noi combinații delicioase. Pe lângă dulceața clasică de vișine, cireșe, gutui, caise, mure, zmeură, afine, căpșuni, prune, trandafiri, nuci verzi, la manifestarea de la Brebu puteți degusta și cumpăra dulceață de dovlecei, de pepene, de gogonele, de portocale cu măsline, ardei iute, castraveți cu ananas, mere cu țelină, vinete cu nucă și multe, multe altele, unele de-a dreptul incredibile.

Deschiderea oficială a festivalului a avut loc ieri, iar alături de primarul comunei Brebu - Adrian Ungureanu și de ceilalți reprezentanți ai administrației locale s-au aflat suprefectul județului - Mădălina Lupea, deputații George Ionescu și Virgil Guran, primarii comunelor Cornu, Aluniș și Valea Doftanei, municipiul Câmpina fiind reprezentat de viceprimarul Adrian Pițigoi și consilierul local Robert Cătălin Minea. La deschiderea oficială, primarul Adrian Ungureanu le-a oferit producătorilor diplome de excelență pentru participare, implicare, perseverență și mai ales pentru faptul că reușesc să ducă mai departe această frumoasă tradiție a zonei.


28 Aug 2016 10:45 8751 vizualizari


Comentarii


  • 29.08.2016 14:56 Robert Guran ce caută acolo? Parca plecase la Dâmbovița? Dupa ce 4 ani nu a făcut nimic pentru regiunea asta a noastră, acum ca se apropie alegerile iar da târcoale dupa voturi?!
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
623 vizualizari 15 Jul 2024 21:39 Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

Trei dintre șefii de promoție ai Universității Politehnice București sunt absolvenți ai Colegiului “Grigorescu” din Câmpina

La Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București au avut loc festivitățile de absolvire la fiecare facultate în parte. Un lucru frumos și îmbucurător pentru comunitatea câmpineană este acela că, dintre cei peste 100 de șefi de promoție de la facultățile Politehnicii, trei sunt absolvenți ai Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina, promoția 2020, așa-numita "promoție a pandemiei".

citeste mai mult
601 vizualizari 13 Jul 2024 16:40 Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

Emoții și cuvinte frumoase la festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina

A devenit o frumoasă tradiție a ”Familiei AMUS” ca la final de an școlar, festivitatea de absolvire a claselor de asistent medical generalist să se desfășoare la Terasa ”Muntenia”, din centrul Câmpinei, și să fie un prilej de sărbătoare pentru elevii și profesorii Școlii Postliceale ”Louis Pasteur”, instituție coordonată de Fundația AMUS France-Roumanie.

citeste mai mult
744 vizualizari 10 Jul 2024 23:42 O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

O expoziție itinerantă de arhitectură a poposit pentru o săptămână la Câmpina

Începând de miercuri, 10 iulie 2024, timp de o săptămână, în holul principal al Casei Tineretului poate fi admirată o expoziție de arhitectură. Este vorba de o expoziție itinerantă din cadrul Bienalei de Arhitectură Oltenia - Muntenia.

citeste mai mult
2462 vizualizari 02 Jul 2024 18:51 Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Câmpina de ieri, Câmpina de mâine. Recitalul Deliei a încheiat o seară fantastică

Una dintre cele mai apreciate soliste ale momentului, Delia, a urcat pe scenă la finalul spectacolului din cadrul evenimentului ”Câmpina de ieri, Câmpina de mâine”, organizat de Asociația Câmpina Curată.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV