În urma publicării pe site-ul nostru a articolului "Transparența, comunicarea și asumarea responsabilității, probleme mari în Primăria Câmpina", instituția condusă de primarul Horia Tiseanu ne-a transmis un punct de vedere prin care ni se aduce la cunoștință că "există o reală dorință de a respecta relația cu cetățeanul, de a prioritiza transparența în actul decizional și liberul acces la informații".
Articolul nostru îl puteți citi sau reciti AICI. Primăria Câmpina recunoaște că sunt unele probleme legate de "site-ul instituției, principalul canal de informare a cetățenilor", dar aceste probleme vor fi rezolvate odată cu implementarea proiectului SIPOCA 35 - "Guvernare transparentă deschisă și participativă, standardizare, armonizare și dialog îmbunătățit". Cât despre informațiile dorite, cetățenii le pot solicita în scris, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Aveți în facsimil punctul de vedere al Primăriei.
Marți seară, în jurul orei 23.00, în Prahova a avut loc un accident rutier terifiant, în urma căruia doi tineri - șoferul de 27 ani și pasagerul de 26 ani - și-au pierdut viața.
La finalul mandatului trecut, Consiliul Local a aprobat o hotărâre prin care se repartizau spațiile locative din blocurile sociale de pe străzile Petrolistului și Năsăud, construite cu fonduri europene, prin Strategia de Dezvoltare Locală a Zonelor Urbane Marginalizate.
În rectificarea bugetului local al municipiului Câmpina, care se va afla pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local din 13 decembrie 2024, a fost inclusă suma de 150.000 lei pentru întocmirea DTAD (documentația tehnică în vederea obținerii autorizației de demolare) și realizarea efectivă a lucrărilor de demolare a fostului cinematograf.
10 decembrie 2024 va rămâne în istorie ca fiind data la care a fost pus la pământ ultimul pilon al podului feroviar de peste DN1 și râul Prahova, dintre Câmpina și Poiana Câmpina.