Crăciun tradițional la Balvanyos, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Pentru a vă bucura de un Crăciun tradițional, puteți alege oferta Agenției Teron Intertur Câmpina de petrecere a trei zile de vis în inima Harghitei, la Balvanyos.

Programul acestui sejur de vis este următorul:
Ziua 1, 24 decembrie 2021
Plecare la ora 7.00 din București pe traseul București - Ploiești - Câmpina - Brașov - Băile Balvanyos. Cazare la Vila (Hotel) Transilvania, din Balvanyos. Oaspeți asistă la tradiționala tăiere a porcului cu pomana porcului, cu vin și țuică fiartă din partea casei. Seara, în Ajunul Crăciunului toți îl vor aștepta pe Moș Crăciun, care a anunțat că v sosi negreșit.
Ziua a 2-a, 25 decembrie 2021
Micul-dejun. Timp liber la dispoziție pentru plimbare individuală sau deplasare cu autocarul la Biserica din Tg. Secuiesc, pentru slujba religioasă. De asemenea, se poate face excursie la Lacul Sf. Ana, singurul lac de origine vulcanică din România. Se află la o altitudine de peste 900 metri, în unul dintre craterele Muntelui Ciomatu și nu este alimentat de niciun izvor, practic apa din crater provine din precipitații și din topirea zăpezilor. Bonus - cină festivă cu băuturi alcoolice incluse și muzică ambientală.
Ziua a 3-a, 26 decembrie 2021
Micul-dejun. Se pleacă spre Harghita Băi, stațiune balneoclimaterică situată la peste 1.300 metri altitudine, într-un cadru natural de vis. Cunoscută pentru mofetele sale, pentru apele minerale vindecătoare și pentru condițiile favorabile sporturilor de iarnă, stațiunea atrage în fiecare an turiștii dornici să petreacă aici un sejur relaxant. Timp liber pentru activități individuale. Plecre spre București, sosire în funcție de trafic.
Tarif: 359,67 euro - pentru două nopți, două persoane.
Tariful include: 
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern și internațional;
- două nopți cazare Vila (Hotel) Transilvania, cu mic dejun și cină;
- ghid de turism atestat;
- BONUS: sosirea lui Moș Crăciun, tăierea tradițională a porcului, pomana porcului, cine festuvă de Crăciun.
Avans 50% în termen de 7 zile din momentul efectuării rezervării, diferența până la data de 30 noiembrie 2021.
Grup minim: 25 persoane.
Se poate achita și cu tichete de vacanță!
Detalii suplimentare și rezervări - Agenția Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)

4291 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2077 vizualizari
17 apr. 2023 17:15

Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Croazierele reprezintă una dintre cele mai bune variante de vacanță pentru a vedea mai multe lucruri - mai multe țări, mai multe orașe, beneficiind de servicii de cazare și masă de top și fără a desface bagajele în fiecare zi! Una dintre cele mai exclusiviste destinații de croazieră în Europa o reprezintă Fiordurile Norvegiei, cu peisaje unice, care îți taie respirația. Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă oferă o astfel de croazieră în toamna anului 2023, cu zbor inclus, la tarife de excepție, începând de la 1.245 euro/persoană.

2794 vizualizari
15 dec. 2022 07:18

Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

Alte stiri recente

95 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

709 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.