Crăciun tradițional la Balvanyos, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Pentru a vă bucura de un Crăciun tradițional, puteți alege oferta Agenției Teron Intertur Câmpina de petrecere a trei zile de vis în inima Harghitei, la Balvanyos.

Programul acestui sejur de vis este următorul:
Ziua 1, 24 decembrie 2021
Plecare la ora 7.00 din București pe traseul București - Ploiești - Câmpina - Brașov - Băile Balvanyos. Cazare la Vila (Hotel) Transilvania, din Balvanyos. Oaspeți asistă la tradiționala tăiere a porcului cu pomana porcului, cu vin și țuică fiartă din partea casei. Seara, în Ajunul Crăciunului toți îl vor aștepta pe Moș Crăciun, care a anunțat că v sosi negreșit.
Ziua a 2-a, 25 decembrie 2021
Micul-dejun. Timp liber la dispoziție pentru plimbare individuală sau deplasare cu autocarul la Biserica din Tg. Secuiesc, pentru slujba religioasă. De asemenea, se poate face excursie la Lacul Sf. Ana, singurul lac de origine vulcanică din România. Se află la o altitudine de peste 900 metri, în unul dintre craterele Muntelui Ciomatu și nu este alimentat de niciun izvor, practic apa din crater provine din precipitații și din topirea zăpezilor. Bonus - cină festivă cu băuturi alcoolice incluse și muzică ambientală.
Ziua a 3-a, 26 decembrie 2021
Micul-dejun. Se pleacă spre Harghita Băi, stațiune balneoclimaterică situată la peste 1.300 metri altitudine, într-un cadru natural de vis. Cunoscută pentru mofetele sale, pentru apele minerale vindecătoare și pentru condițiile favorabile sporturilor de iarnă, stațiunea atrage în fiecare an turiștii dornici să petreacă aici un sejur relaxant. Timp liber pentru activități individuale. Plecre spre București, sosire în funcție de trafic.
Tarif: 359,67 euro - pentru două nopți, două persoane.
Tariful include: 
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern și internațional;
- două nopți cazare Vila (Hotel) Transilvania, cu mic dejun și cină;
- ghid de turism atestat;
- BONUS: sosirea lui Moș Crăciun, tăierea tradițională a porcului, pomana porcului, cine festuvă de Crăciun.
Avans 50% în termen de 7 zile din momentul efectuării rezervării, diferența până la data de 30 noiembrie 2021.
Grup minim: 25 persoane.
Se poate achita și cu tichete de vacanță!
Detalii suplimentare și rezervări - Agenția Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)

2822 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2516 vizualizari
20 nov. 2021 15:12

Circuit fabulos în Emiratele Arabe Unite, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Emiratele Arabe Unite reprezintă o destinație turistică din ce în ce mai populară, iar dincolo de tradițiile, dar și luxul / opulența noilor construcții, prin acest circuit veți avea posibilitatea să vedeți și Expoziția Mondială 2020, pe care Dubaiul o găzduiește din octombrie 2021 și până la finalul lunii martie 2022. Așadar, motive suficiente pentru ca oferta Agenției Teron Intertur Câmpina să fie luată în considerare, mai ales că până pe 29 noiembrie 2021 beneficiați de o reducere de 50 euro/persoană dacă rezervați un astfel de circuit în Emiratele Arabe Unite.

Alte stiri recente

591 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1159 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.