Șeful Poliției Câmpina: ”Suntem mai monitorizați decât îi monitorizăm noi pe ei!”

Actualitate (Categoria articolului)

Ședința din 18 aprilie 2022, în care membrii Comisiei pentru Siguranța Circulației pe Drumurile Publice Câmpina s-au întâlnit cu reprezentanții societății civile, a avut mai multe momente interesante, despre care am considerat că merită amintit. În afara discuției ample privind măsurile care trebuie luate pentru prevenirea accidentelor grave, au mai fost și alte lucruri care ar trebui aduse în atenția publicului.

Unul dintre aceste momente l-a avut în prim-plan pe comisar-șef Iulian Stanciu, comandantul Poliției municipiului Câmpina, care i-a întrebat pe reprezentanții societății civile care au participat la amintita întâlnire: ”Ce părere aveți de acel cont de Facebook Info Trafic Câmpina, unde apare în timp real: Poliție la ETU, Poliție colo... Poliție dincolo... Suntem mai monitorizați decât îi monitorizăm noi pe ei!”
Problema ridicată de șeful Poliției Câmpina a rămas fără răspuns, dar discuția pe fond rămâne... Pe de o parte, este evident că apariția acelor postări duce la o precauție suplimentară din partea participanților la trafic. Pe de altă parte, nimeni nu poate interzice unor oameni să posteze astfel de lucruri, chiar dacă, poate, în unele cazuri ele zădărnicesc acțiunile polițiștilor. Probabil că și Poliția va trebui să se plieze pe noile realități și să găsească soluții dacă vrea să îi prindă și surprindă pe participanții la trafic care încalcă normele legale în vigoare.

11052 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andrei 23.04.2022 12:17 :)) va intrabati de ce se intampla probleme...Pai administratorul info trafic Câmpina sa se gândească mai bine când da voie sa se posteze locurile unde sta politia. Are o vina morala. Incurajeaza încălcăriale legii...
  • Prin lumea lui Valjan 23.04.2022 16:34 Tehnologia e de vina ca evoluează sau Politia Câmpina ca nu tine pasul și nu își face treaba. Avem școală de miliție, la Locala numai lopatari, șoferi, etc. Și la Vișan nu e conflict de interese... Economist la Locala, va dați seama de ce duduie Câmpina de trepăduși. Măcar Vasii ii ținea în lesa, știu de când era în politia mare
  • Bunul Samaritean 27.04.2022 14:19 Ministerul de interne trateaza efectul si nu cauzele a ceea ce se intampla pe sosele.E buna si pedepsirea conducerii agresive si toate celelalte noutati din Codul rutier dar as vrea sa subliniez cateva aspecte care duc la haosul de pe sosele patriei: in timpul orelor de scoala,cursantii nu depasesc 25-30 km/h; examenul de conducere se deruleaza cu aceeasi viteza de 25-30 km/h sub obladuirea examinatorilor,dupa care cei ce iau examenul vor sa zburde cu 100 km/h sau mai mult chiar in localitati;de ce nu se reintroduce poligonul si conducerea de noapte in examenul pt.permis? De ce nu se iau masuri pentru descoperirea tuturor fabricilor de permise pe bani? Cand sunt descoperite sa fie suspendate permisele celor ce le-au obtinut cu bani.Ce ziceti? Ar fi cateva masuri cu bataie lunga dar ignorate total.

Actualitate

360 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

552 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

Alte stiri recente

378 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

440 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.