De investiții se ocupă primarul Horia Tiseanu, iar despre obiectivele aprobate pentru acest an am scris pe larg după aprobarea bugetului local. Reparațiile curente sunt în sarcina viceprimarului Adrian Pițigoi și vă prezentăm acum lista lucrărilor de reparații stabilite pentru 2018, precum și valoarea estimată a acestor lucrări, cu tot cu TVA.
- Lucrări de întreţinere şi reparaţii domeniul public – 417.000 lei;
- Reparaţii cabinet medical şcolar, Grădiniţa „Iulia Hasdeu” - 1.400 lei;
- Lucrări de șablare şi tratare a suprafeţelor șablate ale monumentelor de piatră naturală din Cimitirul Eroilor – 12.000 lei;
- Reparaţii clădire Direcţia Poliţia Locală – 50.000 lei;
- Lucrări de reparaţii tavan depozit arhivă (Strada 1 Decembrie 1918) – 15.000 lei;
- Reamplasare monument istoric „Soldat” din Parcul „Soldat” în Cimitirul Eroilor Bobâlna (proiectare şi execuţie) – 59.500 lei;
- Lucrări de reparaţii curente Dispensar medical Str. Castanilor – 65.000 lei;
- Lucrări de reparaţii hidroizolaţie terasă clădire socială Str. Petrolistului – 12.200 lei;
- Lucrări de reparaţii canal colector şi podeţ B-dul Nicolae Bălcescu – 36.000 lei;
- Lucrări de reparaţii zid susţinere şi scurgere pluvială Str. Podului – 25.000 lei;
- Lucrări de reparaţii scări Poşta Mică – 12.000 lei;
- Lucrări de revizie şi lăcuit tâmplărie interior-exterior, corp A Primărie – 40.000 lei;
- Lucrări de reparaţii interioare (zugrăveli, raşchetat parchet şi vopsitorii) birouri parter corp A Primărie – 35.000 lei;
- Amenajare compartimentare spaţiu depozitare hol intrare corp B Primărie – 8.000 lei;
- Lucrări de reparaţii grup sanitar şi uşă acces birouri – corp D, contabilitate, Primărie – 34.000 lei;
- Reparaţii şi recondiţionare zona Energopetrol spre Concordia (trotuar cu trepte, limitator înălţime) – 92.000 lei;
- Lucrări de reparaţii şi verificare a instalaţiei de alimentare cu apă a Creșei Municipale – 9.500 lei.
În total, suma prevăzută în buget pentru aceste reparații este de aproximativ 514.600 lei. Am putea să mai adăugăm aici toaletările și tăierile de arbori cu grad de risc ridicat (70.000 lei) și lucrările de aducere la cotă a capacelor căminelor de vizitare şi a gurilor de scurgere (60.000 lei). Toate aceste lucrări de reparații vor fi coordonate de Serviciul ADPP aflat în subordinea viceprimarului Adrian Pițigoi.
La sfârșitul acestei luni, noua administrație locală, care a rezultat în urma alegerilor din 9 iunie, îi va ”intra în pâine”. Suntem convinși că de-a lungul acestor multe luni, au fost destui cei care a încercat sau chiar i-au făcut agenda noii administrații. Încercăm să venim cu câteva idei, credem noi interesante, dar, mai mult, nu sunt costisitoare și ar putea aduce un plus imaginii Câmpinei.
Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, în apropiere trecerii de pietoni de la intrarea pe Strada Mihail Kogălniceanu.
Sfânta Parascheva este ocrotitoarea a peste 450 biserici ortodoxe din țară, printre acestea numărându-se și biserica de la Câmpina, de pe Strada Orizontului, ce poartă hramul Cuvioasei.
La sediul Primăriei municipiului Câmpina a avut loc miercuri, 9 octombrie 2024, o ședință a Comisiei pentru Siguranța Circulației, condusă de primarul Alin Moldoveanu și în cadrul căreia s-au discutat mai multe proiecte importante, pentru care era necesar avizul acestei comisii.