Primăria Câmpina a comandat studiul geotehnic pentru extinderea Spitalului Municipal

Actualitate (Categoria articolului)

După cum v-am informat și cu alte ocazii, extinderea Spitalului Municipal Câmpina este o investiție mai amplă, care va fi finanțată de la bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții. Pe plan local a fost realizat un studiu de prefezabilitate și urmează studiul geotehnic.

Selecția de oferte organizată de Primăria Câmpina pentru realizarea studiului geotehnic a fost câștigată de firma Astory AM SRL Telega cu prețul de 4.600 lei fără TVA. Vor fi efectuate două foraje și două sondaje, vor fi recoltate probe de sol, vor fi făcute analize de laborator și va fi întocmită documentația aferentă. 
Ulterior, Compania Națională de Investiții va realiza studiul de fezabilitate și apoi se va ocupa de tot ceea ce înseamnă procedura de achiziție publică. Investiția care s-ar ridica la peste 8 milioane euro, după cum a reieșit din studiul de prefezabilitate, presupune extinderea spitalului cu un nou corp de clădire pe o suprafață de aproximativ 3.000 mp, pe spațiul verde dinspre fostul cinematograf. Noua clădire ar include un demisol cu parcare, un rezervor de apă şi alte spaţii tehnice. La parter ar urma să fie amenajată Camera de Primiri Urgenţe, iar la primul etaj ar trebui să fie sălile de operaţie şi Terapia Intensivă. Practic, toate circuitele Spitalului Municipal ar fi reorganizate și toate spațiile reabilitate, asta pe lângă construirea noului corp.

3141 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

6251 vizualizari
17 aug. 2019 16:21

Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

2730 vizualizari
13 aug. 2019 22:44

Lucrările de reparații programate la școlile din Câmpina și firmele care le execută

În perioada vacanței de vară, la unitățile de învățământ din municipiul Câmpina se execută diverse lucrări de reparații și igienizare, fondurile necesare fiind alocate de la bugetul local. La nivelul școlilor au avut loc mai multe selecții de oferte pentru stabilirea firmelor care realizează aceste lucrări, din comisiile de licitație făcând parte reprezentanți ai unității respective de învățământ și ai Primăriei. Vă prezentăm în continuare lucrările pentru care au fost finalizate până acum licitațiile, firmele câștigătoare și costurile lucrărilor.

Alte stiri recente

2309 vizualizari
17 aug. 2019 19:49

Liga A Prahova, etapa I. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață, la Boldești, s-a dat startul unei noi ediții a Campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Primul joc al etapei și al campionatului a opus două echipe de tradiție, Petrolistul Boldești și Tricolorul Breaza. Cele mai multe dintre meciurile acestei prime etape au avut loc sâmbătă după-amiaza, runda urmând a se încheia duminică dimineață.

1989 vizualizari
16 aug. 2019 11:47

Peste 100 de elevi și profesori din țară au participat la concursul de dezbateri "Câmpina Impromptu Open 2019"

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost gazda ediției a V-a a concursului de dezbateri "Câmpina Improptu Open", un eveniment dedicat în acest an aniversării centenarului liceului. Competiția a reunit 27 de echipe din întreaga țară, în total peste 100 de elevi și profesori coordonatori. De la un an la altul, competiția de dezbateri organizată sub egida AES (Asociației de Educație Socială) crește în valoare și tinde să devină una dintre cele mai atractive la nivel național.