Se caută "părinți sociali" pentru copiii de la Centrul Rezidențial de tip familial din comuna Brebu

Social (Categoria articolului)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova face angajări pentru Centrul Rezidențial de tip familial din Brebu. Se dorește angajarea unor părinți sociali (asistenți maternali), care să aibă grijă de copiii de la centrul din comuna Brebu. 

Ce înseamnă părinte social? Părintele social are în îngrijire un număr de opt copii aflați în dificultate, pentru o perioadă de timp determinată, pe care îi crește ca și când ar fi proprii copii. Este o muncă importantă şi de valoare, ce poate fi prestată de toţi cei pentru care calitatea de părinte este esențială. Copiii pe care îi vor îngriji sunt deja instituționalizați în sistemul de protecție sau urmează să intre în sistem. Părinții sociali vor locui împreună cu minorii pe care îi au în grijă într-o casă pusă la dispoziție de către D.G.A.S.P.C. Prahova.
Pot fi angajate persoane care îndeplinesc următoarele condiții:
- studii generale (minim 8 clase) / studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;
- să dea dovadă că sunt o familie cu atmosferă sănatoasă;
- să aibă calități de comunicare, empatie și simțul răspunderii;
- prin comportamentul în societate, starea sănătăţii şi profilul psihologic, să prezinte garanţii pentru îndeplinirea corectă a obligaţiilor care revin unui părinte, referitoare la creşterea, îngrijirea şi educarea copiilor
Informațiile suplimentare privind procedura de obținere a postului pot fi solicitate la sediul D.G.A.S.P.C. Prahova din Ploiești, Șos. Vestului, nr. 14-16, sau la numerele de telefon 0244/511.400, 586.100, e-mail: dgaspcph@yahoo.com.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3272 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Niță Ileana 29.07.2021 10:26 Salve, eu si soțul meu avem 60 ani, dar suntem în putere, el este italian si locuitori in Italia dar as dori sa ne intoarcem in România. Am crescut 4 copiii , toti educati si cu studii. Niciun precedent penal, iubim si respecta copiii si chiar si animalele. Avem chiar si masina noastră penrru orice necessitate. Nu suferit de nicio boală. Eu am 10 clase, el ,Laurea'adica liceul chimic cu diploma. Ne asumam orice responsabilitate. Va multumim si așteptăm un raspuns. O zi buna tuturor.
  • Duricu Georgeta 09.08.2021 20:39 Se pot oferi spre adopție?

Social

2801 vizualizari
17 sept. 2021 21:50

Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!

4185 vizualizari
16 sept. 2021 11:28

Spitalul Municipal Câmpina angajează, în condițiile stării de alertă, medici pentru mai multe specialități

Spitalul Municipal Câmpina caută să angajeze, în condițiile stării de alertă, medici pentru următoarele specialități: ATI, Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie și Medicina de Urgențe, precum și farmacist.

Alte stiri recente

86 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

1181 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.