Se caută "părinți sociali" pentru copiii de la Centrul Rezidențial de tip familial din comuna Brebu

Social (Categoria articolului)

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova face angajări pentru Centrul Rezidențial de tip familial din Brebu. Se dorește angajarea unor părinți sociali (asistenți maternali), care să aibă grijă de copiii de la centrul din comuna Brebu. 

Ce înseamnă părinte social? Părintele social are în îngrijire un număr de opt copii aflați în dificultate, pentru o perioadă de timp determinată, pe care îi crește ca și când ar fi proprii copii. Este o muncă importantă şi de valoare, ce poate fi prestată de toţi cei pentru care calitatea de părinte este esențială. Copiii pe care îi vor îngriji sunt deja instituționalizați în sistemul de protecție sau urmează să intre în sistem. Părinții sociali vor locui împreună cu minorii pe care îi au în grijă într-o casă pusă la dispoziție de către D.G.A.S.P.C. Prahova.
Pot fi angajate persoane care îndeplinesc următoarele condiții:
- studii generale (minim 8 clase) / studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;
- să dea dovadă că sunt o familie cu atmosferă sănatoasă;
- să aibă calități de comunicare, empatie și simțul răspunderii;
- prin comportamentul în societate, starea sănătăţii şi profilul psihologic, să prezinte garanţii pentru îndeplinirea corectă a obligaţiilor care revin unui părinte, referitoare la creşterea, îngrijirea şi educarea copiilor
Informațiile suplimentare privind procedura de obținere a postului pot fi solicitate la sediul D.G.A.S.P.C. Prahova din Ploiești, Șos. Vestului, nr. 14-16, sau la numerele de telefon 0244/511.400, 586.100, e-mail: dgaspcph@yahoo.com.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3769 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Niță Ileana 29.07.2021 10:26 Salve, eu si soțul meu avem 60 ani, dar suntem în putere, el este italian si locuitori in Italia dar as dori sa ne intoarcem in România. Am crescut 4 copiii , toti educati si cu studii. Niciun precedent penal, iubim si respecta copiii si chiar si animalele. Avem chiar si masina noastră penrru orice necessitate. Nu suferit de nicio boală. Eu am 10 clase, el ,Laurea'adica liceul chimic cu diploma. Ne asumam orice responsabilitate. Va multumim si așteptăm un raspuns. O zi buna tuturor.
  • Duricu Georgeta 09.08.2021 20:39 Se pot oferi spre adopție?

Social

689 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

1670 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.

Alte stiri recente

2083 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

293 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.