CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

10% dintre cadrele Școlii de Poliție Câmpina s-au pensionat în 2023. Când va ieși la pensie directorul Școlii, chestor Vasile Tache?

- Actualitate -

10% dintre cadrele Școlii de Poliție Câmpina s-au pensionat în 2023. Când va ieși la pensie directorul Școlii, chestor Vasile Tache?

Cu ocazia Zilei Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, care s-a sărbătorit pe 1 februarie, la împlinirea a 56 ani de la înființarea instituției, directorul școlii, chestor Vasile Tache, a vorbit despre problemele de personal generate de ieșirea la pensie, numai în cursul anului 2023, a 10% dintre cadrele instituției.

”25 de cadre au plecat la pensie în cursul anului 2023 - a spus chestorul Vasile Tache. Adică, 10% din efective. Cât durează să formezi un profesor? Cât durează să ajungi să te duci la lecție, fără să mai folosești fițuicile, ca să zic așa?!”, s-a întrebat retoric directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, care se confruntă cu probleme de personal din cauza acestor plecări.
Cu același prilej, chestorul Vasile Tache a vorbit invitaților la sărbătoarea instituției și despre pensionarea sa. ”Am promis conducerii Poliției Române, dar și domnului secretar de stat - a spus Vasile Tache - că mai rămân în sistem o perioadă de timp până când pe fiecare post de conducere sunt cel puțin două cadre gata să preia comanda acelei structuri”.


08 Feb 2024 17:46 3144 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
220 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
736 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
732 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
795 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV