Șapte secții noi la CS Câmpina. Clubul ajunge, astfel, la 15 secții, dar unele sunt doar pe hârtie

Sport (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința din 25 februarie 2021, înființarea de noi secții la Clubul Sportiv Câmpina, club care aparține municipalității.

Până la momentul respectiv, CS Câmpina funcționa cu următoarele secții - fotbal, natație, handbal, baschet, atletism, șah, tenis de masă și badminton. Acum, la propunerea consilierilor Valentin Crețu și Cosmin Raț, au mai fost adăugate următoarele secții - ciclism, modelism, rugby, orientare turistică și carting. Mai mult, în cadrul dezbaterilor, alți doi consilieri au venit cu propunerea înființării și a altor secții - volei (propunere făcută de Viorica Vane) și radioamatorism (propunerea lui Florin Marcu).
A fost și un moment hilar, Florin Marcu propunând un amendament privind ”activarea secției de tenis de masă”. I s-a explicat că este greu de precizat ce înseamnă ”activarea” unei secții, în condițiile în care Consiliul Local poate doar aproba înființarea sau desființarea unei secții. Cu mare greutate și numai după ce a obținut promisiunea din partea președintelui Comisiei de Sport, Liviu Briciu, că ”se va face ce am vorbit”, Marcu a fost de acord cu retragerea acestui amendament. Acum, rămâne de văzut în ce măsură consilierii locali vor asigura și finanțarea necesară celor 15 secții ale CS Câmpina, altminteri, acestea vor rămâne doar pe hârtie.

Citiți și: Pledoarie pentru rugby în plenul Consiliului Local Câmpina

4126 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catrinel 02.03.2021 07:12 Acest Marcu este aceeasi persoana cu presedintele CA al spitalului? Daca da, nu ne miram. Omul este pe afara cu logica si cu tot ce tine de treburile orasului.

Sport

1849 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2166 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

648 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

138 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.