77 agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, au intrat în pâine la IJP Prahova, de luni, 10 aprilie

Actualitate (Categoria articolului)

A fost o zi cu emoții la Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, unde, începând cu data de 10 aprilie, 77 de agenți de poliţie și-au început cariera de polițiști. 

Cei 77 de agenți debutanți de poliție, promoția aprilie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr Câmpina”, au fost repartizați, în funcție de media obținută la absolvire, în structurile operative ale Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, în mediul urban și rural. 
Polițiștii nou încadrați au fost prezentaţi personalului unităţii, au fost instruiţi cu privire la regulamentul interior şi activităţile pe care urmează să le desfăşoare în perioada imediat următoare, intrând în programul specific de tutelă, cu durata de șase luni, în care îşi vor însuşi atribuţiile și sarcinile sub îndrumarea unor polițiști  cu experiență. 
După cum am precizat și vineri, la ceremonia de absolvire a promoției aprilie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, șeful promoției celor două școli de agenți de poliție, atât cea de la Câmpina, cât și cea de la Cluj, este un prahovean, agent de poliție Roberto Burlacu (foto), din orașul Comarnic, care a absolvit cursurile școlii cu media 9,88. 

2703 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

495 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în acre au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

718 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

1 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

Alte stiri recente

482 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

310 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: