UAT Câmpina - Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Anunțuri (Categoria articolului)

Municipiul Câmpina, titular al proiectului “Creșterea nivelului de independență energetică la nivelul autorității publice locale Câmpina prin realizarea investițiilor destinate promovării producției de energie din resurse regenerabile pentru consum propriu în cadrul POIM 2014-2020”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului și nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă.

Decizia etapei de încadrare a fost luată în cadrul procedurii de evaluare asupra mediului pentru proiectul “Creșterea nivelului de independență energetică la nivelul autorității publice locale Câmpina prin realizarea investițiilor destinate promovării producției de energie din resurse regenerabile pentru consum propriu în cadrul POIM 2014-2020”. Proiectul este propus a fi amplasat în municipiul Câmpina, Bulevardul Culturii nr.18 (sediu Primărie), Bulevardul Culturii nr.27 (sediu Casa Căsătoriilor), Strada Vasile Alecsandri nr.10 (Spital Municipal – Secția Boli Infecțioase), Strada Voila nr.114 (Spitalul de Psihiatrie și Școala Sanatorială), Calea Doftanei nr.4 (Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”), Strada Ecaterina Teodoroiu nr.34 (Liceul Tehnologic Mecanic), Strada Griviței nr.91 (Liceul Tehnologic “Constantin Istrati”), Bulevardul Nicolae Bălcescu nr.3 (Serele Municipale), Strada Erupției nr.7 (Școala Gimnazială “Ion Câmpineanu”), Bulevardul Carol I nr.104 (Școala Gimnazială “Alexandru Ioan Cuza”), Bulevardul Carol I nr.31 (Colegiul Tehnic Forestier), Calea Doftanei nr.13 (Școala Gimnazială Centrală), Strada Mihail Kogălniceanu nr.41 (Grădinița “Iulia Hasdeu”), Strada Plevnei nr.14 (Creșa Municipală), Bulevardul Nicolae Bălcescu nr.45 (Bazinul de înot didactic), Strada Simion Bărnuțiu nr.12 (sediu Ambulanță), Strada Simion Bărnuțiu nr.12 (Gradinița nr.8), Bulevardul Nicolae Bălcescu nr.45 (Căminul Petrol), Strada Griviței nr.1 (LiceulTehnologic Energetic), Strada Frații Golești nr.11 (Colegiul “Nicolae Grigorescu” - școala cursuri primare), Strada Oituz fn (parc), Calea Doftanei nr.18 (Direcția Economică), județul Prahova.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului APM Prahova, din Ploiești, str. Gh.Gr. Cantacuziono, nr.306, județul Prahova, în zilele de luni, miercuri - vineri, între orele 09.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmph.anpm.ro/.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

529 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1324 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

2770 vizualizari
06 dec. 2023 19:09

Se închide circulația rutieră pe mai multe tronsoane din Strada Orizontului din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a transmis un comunicat de presă privind închiderea circulației pe mai multe tronsoane de drum din Strada Orizontului, pe unele parțial, pe altele total.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.