Partidul Mișcarea Populară a depus la BEC dosarele candidaților pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, în prezența președintelui Organizației Județene, deputatul Cătălina Bozianu, reprezentanții Partidului Mișcarea Populară (PMP) au depus la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina dosarele candidaților pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, precum și pentru Consiliul Local. După cum se știe de mai multă vreme, Ioan Adrian Pițigoi, președintele Organizației Câmpina, este candidatul PMP pentru funcția de primar.

Iată și lista completă pentru Consiliul Local Câmpina:
1. Ioan Adrian Pițigoi (42 ani, economist)
2. Aron Sabo (53 ani, jurist)
3. Bogdan Constantin Ene (50 ani, inginer)
4. Marius Anghelescu (60 ani, tehnician)
5. Simona Elena Panait (39 ani, manager)
6. Ioana Alexandra Popescu (34 ani, asistent medical)
7. Viorica Luminița Dumitrescu (66 ani, jurist)
8. Costin Iulian Petcu (51 ani, jurist)
9. Petruș Mugurel Mărgărițoiu (44 ani, economist)
10. Dușan Liubomir Constantin Marianov (64 ani, instructor auto)
11. Marius Gabriel Petre (51 ani, economist)
12. Alina Elena Brătulescu (37 ani, inginer)
13. Ioan Lucian Manea (39 ani, tehnician)
14. Bogdan Cornel Șandru (36 ani, inginer, economist)
15. Daniela Boeru (41 ani, casier)
16. Silviu Ștefan Tudose (37 ani, inginer)
17. Daniel Cornea (66 ani, asistent medical)
18. Constantin Alexandru Gherase (27 ani, instructor)
19. Adrian Man (47 ani, tehnician)
20. Tiberiu Valentin Chițoiu (36 ani, tehnician)
21. Constantin Alin Anghelache (37 ani, lăcătuș mecanic)
22. Nicolae Alexandru Gheorghe (39 ani, muncitor)
La ieșirea din Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi, președintele PMP Câmpina și candidatul acestei formațiuni politice la funcția de primar, a declarat: ”Câmpina este o parte a fiecăruia dintre noi. Sunt născut în Câmpina, aici am făcut carte, aici m-am însurat, aici trăiește copilul meu, care are trei ani și jumătate, aici trăiesc părinții mei. Primarul este al oamenilor, nu al partidelor. Pe agenda mea sunt și lucruri bune, care s-au întâmplat în Câmpina și care trebuie să continue, dar și lucruri mai puțin bune, pe care le știu și le voi corecta. Voi fi primarul tuturor câmpinenilor. Sper într-o campanie deschisă, cu fair-play și le urez succes tuturor contracandidaților mei!”. De asemenea, Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, a ținut să le transmită câmpinenilor: ”Avem la Câmpina cel mai bune candidat - Ioan Pițigoi și cea mai bună echipă pentru Consiliul Local. Ioan Pițigoi, omul cu agenda, va fi primarul de care câmpinenii au nevoie, va fi primarul care va rezolva toate problemele din cartiere, care discută cu oamenii, care îi ascultă și care se va bate pentru ei”. 

4100 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gabi 16.08.2020 08:02 Marius Anghelescu nu este unul si acelasi care anul trecut la Parlamentare incerca sa ne convinga sa votam USR? Daca da, dubios de rapida schimbarea de doctrina...

Politică

2606 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2614 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

962 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

1175 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.