CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O delegație de la Liceul Sportiv din Lipoveni, Republica Moldova, a venit la Câmpina pentru a pune bazele unei colaborări

- Actualitate -

O delegație de la Liceul Sportiv din Lipoveni, Republica Moldova, a venit la Câmpina pentru a pune bazele unei colaborări

O delegație formată din 14 persoane de la Liceul Internat cu Profil Sportiv din localitatea Lipoveni, Raionul Cimișlia, Republica Moldova, se află în aceste zile la Câmpina, pentru a pune bazele unor viitoare colaborări pe linie sportivă. Vă reamintim că orașul Cimișlia, capitala raionului cu același nume, este înfrățit cu municipiul Câmpina.

Delegația de la Lipoveni este condusă de consilierul raional (echivalentul consilierului județean la noi) Grigore Bârsa, fost consilier local al orașului Cimișlia, calitate în care a mai vizitat Câmpina în urmă cu doi ani. Din delegație mai fac parte elevi și cadre didactice de la Liceul Internat cu Profil Sportiv. Vineri, oaspeții din Republica Moldova au vizitat bazinul de înot didactic și baza sportivă de la Căminul Petrol din Câmpina, dar numai partea modernizată și s-au întâlnit cu președintele Clubului Sportiv Câmpina, Adrian Stoican, la întâlnire fiind prezent și Marian Dulă, consilierul personal al primarului Horia Tiseanu. Fiecare dintre cele două părți s-a prezentat în câteva cuvinte și s-a discutat despre unele posibilități de colaborare pe viitor. Din prezentarea președintelui CS Câmpina, Adrian Stoican, am aflat și că anul acesta s-au deschis "pe hârtie" două noi secții - de tenis de masă și de badminton, în sensul că, deocamdată, acestea au fost incluse în certificatul de identitate sportivă, urmând ca mai târziu să devină funcționale. În ceea ce-i privește pe oaspeții de la Lipoveni, ei au fost încântați de ce au văzut la Câmpina. "Ceea ce am văzut aici, această bază sportivă, depășește așteptările noastre. Nici pe departe nu putem să comparăm cu ce avem noi, dar asta nu ne împiedică să aspirăm spre așa ceva. Activitatea sportivă se axează, în liceul nostru, pe atletism și lupte libere, unde avem niște performanțe la nivel republican. În Lipoveni avem și o echipă de fotbal, care este, în raionul nostru, cam ceea ce este Barcelona în Europa", a afirmat consilierul Grigore Bârsa, care este și director interimar al Liceului Internat cu Profil Sportiv din Lipoveni. (video)
Delegația din Republica Moldova se va afla în Câmpina până sâmbătă, 11 mai, timp în care va vizita o serie de obiective turistice din localitate și din împrejurimi.


11 May 2019 19:38 4204 vizualizari


Comentarii


376 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
465 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
546 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1155 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV