O delegație de la Liceul Sportiv din Lipoveni, Republica Moldova, a venit la Câmpina pentru a pune bazele unei colaborări

Actualitate (Categoria articolului)

O delegație formată din 14 persoane de la Liceul Internat cu Profil Sportiv din localitatea Lipoveni, Raionul Cimișlia, Republica Moldova, se află în aceste zile la Câmpina, pentru a pune bazele unor viitoare colaborări pe linie sportivă. Vă reamintim că orașul Cimișlia, capitala raionului cu același nume, este înfrățit cu municipiul Câmpina.

Delegația de la Lipoveni este condusă de consilierul raional (echivalentul consilierului județean la noi) Grigore Bârsa, fost consilier local al orașului Cimișlia, calitate în care a mai vizitat Câmpina în urmă cu doi ani. Din delegație mai fac parte elevi și cadre didactice de la Liceul Internat cu Profil Sportiv. Vineri, oaspeții din Republica Moldova au vizitat bazinul de înot didactic și baza sportivă de la Căminul Petrol din Câmpina, dar numai partea modernizată și s-au întâlnit cu președintele Clubului Sportiv Câmpina, Adrian Stoican, la întâlnire fiind prezent și Marian Dulă, consilierul personal al primarului Horia Tiseanu. Fiecare dintre cele două părți s-a prezentat în câteva cuvinte și s-a discutat despre unele posibilități de colaborare pe viitor. Din prezentarea președintelui CS Câmpina, Adrian Stoican, am aflat și că anul acesta s-au deschis "pe hârtie" două noi secții - de tenis de masă și de badminton, în sensul că, deocamdată, acestea au fost incluse în certificatul de identitate sportivă, urmând ca mai târziu să devină funcționale. În ceea ce-i privește pe oaspeții de la Lipoveni, ei au fost încântați de ce au văzut la Câmpina. "Ceea ce am văzut aici, această bază sportivă, depășește așteptările noastre. Nici pe departe nu putem să comparăm cu ce avem noi, dar asta nu ne împiedică să aspirăm spre așa ceva. Activitatea sportivă se axează, în liceul nostru, pe atletism și lupte libere, unde avem niște performanțe la nivel republican. În Lipoveni avem și o echipă de fotbal, care este, în raionul nostru, cam ceea ce este Barcelona în Europa", a afirmat consilierul Grigore Bârsa, care este și director interimar al Liceului Internat cu Profil Sportiv din Lipoveni. (video)
Delegația din Republica Moldova se va afla în Câmpina până sâmbătă, 11 mai, timp în care va vizita o serie de obiective turistice din localitate și din împrejurimi.

4153 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

4319 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3271 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

212 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

302 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).