O delegație de la Liceul Sportiv din Lipoveni, Republica Moldova, a venit la Câmpina pentru a pune bazele unei colaborări

Actualitate (Categoria articolului)

O delegație formată din 14 persoane de la Liceul Internat cu Profil Sportiv din localitatea Lipoveni, Raionul Cimișlia, Republica Moldova, se află în aceste zile la Câmpina, pentru a pune bazele unor viitoare colaborări pe linie sportivă. Vă reamintim că orașul Cimișlia, capitala raionului cu același nume, este înfrățit cu municipiul Câmpina.

Delegația de la Lipoveni este condusă de consilierul raional (echivalentul consilierului județean la noi) Grigore Bârsa, fost consilier local al orașului Cimișlia, calitate în care a mai vizitat Câmpina în urmă cu doi ani. Din delegație mai fac parte elevi și cadre didactice de la Liceul Internat cu Profil Sportiv. Vineri, oaspeții din Republica Moldova au vizitat bazinul de înot didactic și baza sportivă de la Căminul Petrol din Câmpina, dar numai partea modernizată și s-au întâlnit cu președintele Clubului Sportiv Câmpina, Adrian Stoican, la întâlnire fiind prezent și Marian Dulă, consilierul personal al primarului Horia Tiseanu. Fiecare dintre cele două părți s-a prezentat în câteva cuvinte și s-a discutat despre unele posibilități de colaborare pe viitor. Din prezentarea președintelui CS Câmpina, Adrian Stoican, am aflat și că anul acesta s-au deschis "pe hârtie" două noi secții - de tenis de masă și de badminton, în sensul că, deocamdată, acestea au fost incluse în certificatul de identitate sportivă, urmând ca mai târziu să devină funcționale. În ceea ce-i privește pe oaspeții de la Lipoveni, ei au fost încântați de ce au văzut la Câmpina. "Ceea ce am văzut aici, această bază sportivă, depășește așteptările noastre. Nici pe departe nu putem să comparăm cu ce avem noi, dar asta nu ne împiedică să aspirăm spre așa ceva. Activitatea sportivă se axează, în liceul nostru, pe atletism și lupte libere, unde avem niște performanțe la nivel republican. În Lipoveni avem și o echipă de fotbal, care este, în raionul nostru, cam ceea ce este Barcelona în Europa", a afirmat consilierul Grigore Bârsa, care este și director interimar al Liceului Internat cu Profil Sportiv din Lipoveni. (video)
Delegația din Republica Moldova se va afla în Câmpina până sâmbătă, 11 mai, timp în care va vizita o serie de obiective turistice din localitate și din împrejurimi.

3298 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1783 vizualizari
30 mai 2020 13:32

Cu mască și fără mască. Orban și miniștrii săi, la o "petrecere de birou" în sediul Guvernului

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 lei pentru fumat și pentru nepurtarea măștii de protecție în spații închise, se menționează într-un comunicat de presă al Guvernului. Premierul a achitat amenda prin intermediul platformei www.ghiseul.ro.

De mai puțin de 24 de ore se ”rostogolește” în spațiul virtual o fotografie ”scăpată” din biroul premierului Ludovic Orban. Imaginea a fost recunoscută de premier ca fiind de luni, 25 mai, de la ziua sa de naștere, atunci când la sfârșitul programului a fost vizitat de câțiva colegi din Guvern, care i-au urat ”La mulți ani”, iar Orban i-a ”cinstit” cu o gustare și o băutură alcoolică. În imagine apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul de Externe - Bogdan Aurescu, ministrul Economiei - Virgil Popescu și ministrul Transporturilor - Lucian Bode.

4840 vizualizari
30 mai 2020 11:15

Accident pe DN1, la Bănești. Un bărbat care schimba un cauciuc a fost lovit de un autoturism

UPDATE - Traficul a revenit la normal, în jurul orei 12.15.
Sâmbătă, în jurul orei 11.00, pe DN1, pe raza comunei Bănești, a avut loc un accident de circulație mai puțin obișnuit. Un autoturism era tras pe partea dreaptă a sensului de mers Ploiești - Câmpina, iar un bărbat schimba un cauciuc al mașinii, după ce avusese pană.

Alte stiri recente

2155 vizualizari
30 mai 2020 10:06

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 30 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1996 vizualizari
29 mai 2020 10:20

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 29 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.