Ce au răspuns cei care au vizitat Rafinăria Câmpina la întrebarea ce își doresc în zona respectivă

Actualitate (Categoria articolului)

Ecogen Power SRL, proprietar al imobilului “Rafinăria”, împreună cu Grupul de inițiativă “Rafinăria la prezent” aduc la cunoștința publicului rezultatul consultării cetățenilor câmpineni și nu numai, cu privire la întrebarea “Ce îmi doresc eu de la zona Rafinăriei?”

Din totalul de 3.036 vizitatori au răspuns la chestionar un număr de 1.842 persoane. Au fost validate doar 1.770 răspunsuri, diferența de răspunsuri fiind invalidate din cauza răspunsurilor multiple la aceeași întrebare. Din răspunsurile valide, cele mai multe opțiuni au fost pentru parcuri și spații de recreere în aer liber (13,93%), muzee, spații expoziție, galerii de artă (12,89%), spații pentru învățământ superior (10,09%). Lista completa a răspunsurilor o puteți vedea în facsimil.
De asemenea, a fost realizată și o statistică privind numărul de vizitatori pe localități. Cei mai mulți vizitatori au fost din Câmpina (53,95%), București (15,42%), Ploiești (5,82%). 
Vă reamintim că spațiul fostei rafinării a fost deschis publicului în week-end-ul 14-15 mai 2022. Vizitatorii au primit câte un pliant care a inclus și un chestionar, fiind invitați să spună cum văd ei viitorul zonei, ce își doresc să se dezvolte aici.

Citiți și: Sute de câmpineni au văzut cu ochii lor ce a mai rămas din fosta rafinărie “Steaua Română”

2382 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.

1394 vizualizari
02 iul. 2022 13:01

Tânăr din București, prins drogat la volan de polițiștii din Câmpina

Vineri, 1 iulie, în jurul orei 19.30, polițiștii din Câmpina au oprit pentru control pe Strada I.H. Rădulescu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul București.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

2376 vizualizari
30 iun. 2022 07:47

Licitația pentru noua creșă de la Câmpina a fost finalizată. Valoarea contractului - 8,15 milioane lei fără TVA

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat recent semnarea contractelor de execuție pentru 15 creșe din țară, finanțate cu bani de la bugetul de stat și care vor fi construite prin intermediul Companiei Naționale de Investiții. Printre aceste 15 creșe se numără și cea de la Câmpina, din cartierul Voila.