Liga A Prahova, etapa a 3-a. Avancronici

Sport (Categoria articolului)

Încet-încet, caravana Ligii A Prahova la fotbal s-a pus în mişcare, având deja programate la finalul acestei săptămâni meciurile etapei a 3-a. Iată avancronicile şi delegările:

vineri, 1 septembrie, ora 17.00
Boldeşti: Petrolistul Boldeşti - CS Blejoi
Etapa trecută: CSO Plopeni - Petrolistul Boldeşti 0-2; CS Blejoi - FC Băneşti 5-1.
În ediţia precedentă de campionat: nu s-au întâlnit.
Fără îndoială, este capul de afiş nu numai al etapei, dar, foarte probabil, aşa cum au început lucrurile în noua ediţie de campionat, chiar al întregului sezon. Ambele formaţii au un lot valoros şi au demonstrat că se pot impune în faţa oricărui adversar, astfel că va fi de urmărit ce va ieşi din disputa dintre ele.
Arbitri: Mădălin Marinescu - Doru Petre, Gabriel Răduţă. Observator: Mihail Ionescu.

sâmbătă, 2 septembrie, ora 17.00
Coada Izvorului: CS Măneşti Coada Izvorului - Unirea Teleajen
Etapa trecută: CS Măneşti Coada Izvorului - Petrolul 95 Ploieşti 2-1; Unirea Teleajen - Avântul Măneciu 1-2.
În ediţia precedentă de campionat: nu s-au întâlnit.
Două formaţii imprevizibile, cu evoluţii oscilante, astfel că orice rezultat va fi posibil în disputa lor.
Arbitri: Ştefan Dumitrache - Ştefan Călăraşu, Dragoş Pantilie. Observator: Vasile Radu.

Slănic: CSO Măgura Slănic - AFC Brebu
Etapa trecută: Unirea Urlaţi - CSO Măgura Slănic 1-2; AFC Brebu - Tricolorul Breaza 2-1.
În ediţia precedentă de campionat: nu s-au întâlnit.
Gazdele au început greu acest campionat, în vreme ce brebenii, în ciuda problemelor din lot, au demonstrat că se pot impune şi pot juca de la egal la egal inclusiv cu echipe cu nume în această competiţie.
Arbitri: Viorel Căunei - Andrei Dan, Mihai Vizitiu. Observator: Stelian Achimescu.

Breaza: Tricolorul Breaza - CS Cornu
Etapa trecută: AFC Brebu - Tricolorul Breaza 2-1; CS Cornu - CS Păuleşti 0-2.
În ediţia precedentă de campionat: CS Cornu - Tricolorul Breaza 3-0, pe 29 octombrie 2016; Tricolorul Breaza - CS Cornu 2-1, pe 13 mai 2017.
Chiar dacă între cele două formaţii au avut loc schimburi dese de jucători, orgoliile sunt mari, iar acest lucru se va vedea şi pe teren. CS Cornu nu mai are vigoarea din sezonul trecut, ceea ce transformă gruparea lui Florin Stăncioiu în principala favorită.
Arbitri: Marius Petre - Emil Mateescu, Diana Florea. Observator: Cătălin Popescu.

Băneşti: FC Băneşti - Teleajen Văleni
Etapa trecută: CS Blejoi - FC Băneşti 5-1; Teleajen Văleni - CS Ceptura 4-2.
În ediţia precedentă de campionat: FC Băneşti - Teleajen Văleni 6-1, pe 26 noiembrie 2016; Teleajen Văleni - FC Băneşti 1-2, pe 3 iunie 2017.
Ambele formaţii au oferit mai mereu dispute aprige, cu multe goluri, dar acum băneştenii par favoriţi, pentru că în mod cert vor dori să spele ruşinea înfrângerii severe din etapa precedentă, şi cum altfel dacă nu cu o victorie în faţa propriilor suporteri.
Arbitri: Bogdan Zahiu - Andrei Sotir, Nicolae Niţu. Observator: Marian Deaconu.

duminică, 3 septembrie, ora 11.00
Ploieşti: Petrolul 95 Ploieşti - Unirea Urlaţi
Etapa trecută: CS Măneşti Coada Izvorului - Petrolul 95 Ploieşti 2-1; Unirea Urlaţi - Măgura Slănic 1-2.
În ediţia precedentă de campionat: Unirea Urlaţi - Petrolul 95 Ploieşti 1-5, pe 27 mai 2017 (s-au întâlnit doar în retur).
Se întâlnesc două echipe intrate pe uşa din spate a eşalonului de elită al fotbalului judeţean. În aceste condiţii, aşteptările sunt destul de mici de la acest joc chiar dacă în ambele formaţii se află destui tineri cu potenţial.
Arbitri: Eduard Zamfir - Andrei Oprea, Alin Ionică. Observator: Tudor Negoiţă.

Plopeni: CS Păuleşti - CSO Plopeni
Etapa trecută: CS Cornu - CS Păuleşti 0-2; CSO Plopeni - Petrolistul Boldeşti 0-2.
În ediţia precedentă de campionat: CSO Plopeni - CS Păuleşti 4-4, pe 28 septembrie 2016; CS Păuleşti - CSO Plopeni 1-1, pe 9 aprilie 2017.
Două formaţii cu nume în fotbalul prahovean, dar parcă păuleştenii au prima şansă, chiar dacă joacă "acasă" la... Plopeni. Oricum, un meci interesant.
Arbitri: Alex Vulpe - Bogdan Mociorniţă, Paul Manu. Observator: Virgil Dridea.

Ceptura: CS Ceptura - Avântul Măneciu
Etapa trecută: Teleajen Văleni - CS Ceptura 4-2; Unirea Teleajen - Avântul Măneciu 1-2.
În ediţia precedentă de campionat: Avântul Măneciu - CS Ceptura 4-1, pe 23 octombrie 2016; CS Ceptura - Avântul Măneciu 3-0, pe 7 mai 2017.
Petru gruparea lui Dorinel Beznea, deplasarea la Ceptura este momentul perfect pentru revenire, forma demonstrată de măneceni în acest debut de sezon fiind departe de pretenţiile acestei echipe.
Arbitri: Alin Gheorghe - Valentin Dediu, Gabriel Enache. Observator: Traian Notaru.

4002 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1216 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2011 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

14 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1374 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina.