CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Nemulțumirea comercianților din Piața Centrală Câmpina. Nu vor în bazar, vor în parcarea centrală

- Actualitate -

Nemulțumirea comercianților din Piața Centrală Câmpina. Nu vor în bazar, vor în parcarea centrală

Mai mulți comerciați din Piața Centrală Câmpina au mers luni la Primărie pentru a discuta cu primarul Alin Moldoveanu despre situația lor nu tocmai plăcută, cauzată de închiderea pieței în urma noilor reglementări stabilite de Guvern pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS CoV-2. Vă reamintim că Guvernul a decis, pentru o perioadă de 30 de zile, închiderea piețelor agro-alimentare aflate în spații închise, cum este și cazul Pieței Centrale Câmpina, iar soluția găsită de autoritățile locale a fost aceea de mutare a comercianților în fostul bazar din spatele pieței.

Mai mulți comercianți din Piața Centrală nu sunt mulțumiți de soluția găsită de autorități și vor să-și desfășoare activitatea într-o altă locație - fie parcarea centrală din fața pieței, fie pasajul pietonal din fața Complexului Comercial Carrefour. Oamenii au mers astăzi la Primărie pentru a discuta cu primarul Alin Moldoveanu, la discuții fiind prezent și directorul Pieței Centrale, Marian Nistor.
Piața Centrală a fost închisă, iar până la finalizarea lucrărilor de amenajare a fostului bazar, mai multe tarabe au fost instalate în spațiu dintre corpurile C1 și C2 ale Pieței Centrale și pe Strada I.L. Caragiale. După ce spațiul unde s-a aflat bazarul va fi amenajat, toți comercianții din piață vor fi mutați aici. Aceste lucruri le-au fost explicate și astăzi comercianților nemulțumiți, de către primarul Alin Moldoveanu și directorul Pieței Centrale, Marian Nistor, însă oamenii spun că bazarul nu e cea mai bună soluție, pentru că acolo nu vor avea clienți. (video)
Cât despre punerea la dispoziția comercianților a parcării centrale, acest lucru a fost considerat inacceptabil de către reprezentanții administrației locale și asta pentru că s-ar crea un haos în zonă, având în vedere că și așa locurile de parcare sunt insuficiente. Cât despre spațiul pietonal din fața Carrefour, există o hotărâre a Consiliului Local care nu permite așa ceva, în plus, s-ar crea aglomerație pe un spațiu relativ îngust, iar asigurarea distanțării fizice chiar ar fi o problemă. Prin urmare, bazarul rămâne, deocamdată, singura soluție.
Referitor la chiria percepută comercianților pentru amplasamentele din Piața Centrală, primarul Alin Moldoveanu a precizat că va propune Consiliului Local un proiect de hotărâre privind scutirea de l a plata chiriei a comercianților, pe perioada în care piața este închisă.

Citiți și: Guvernul a decis închiderea piețelor. Administrația câmpineană vine cu soluții - luni și marți, comercianții vor fi pe Strada Caragiale, iar de miercuri, în fostul bazar


09 Nov 2020 21:50 7743 vizualizari



Comentarii






447 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2546 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2656 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1499 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV