Pe bulevardele centrale din Câmpina sunt montate ghivece cu mușcate curgătoare

Actualitate (Categoria articolului)

Pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Câmpina, de la intersecția cu Strada Schelelor și până la sensul giratoriu de la Calea Dacia, a început amplasarea de ghivece cu mușcate curgătoare, o acțiune realizată de angajații Serelor Municipale, pentru înfrumusețarea localității. Și așa cum se întâmplă tot mai des în ultima vreme, cea mai mare parte a ”investiției” este realizată din sponsorizări. Concret, este vorba de flori, de pământul pentru flori, de aproape jumătate din numărul ghivecelor și de mecanismul de prindere a ghivecelor, toate acestea reprezentând sponsorizările despre care vorbeam.

În total, vor fi amplasate în această primă fază ghivece duble pe 77 de stâlpi de iluminat de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și Bulevardul Carol I. Vor fi astfel de flori pe ambele margini ale Bulevardului Nicolae Bălcescu, între intersecția cu Strada Schelelor și intersecția cu Calea Dacia, dar și pe Bulevardul Carol I, dar numai pe partea dreaptă pe sensul de coborâre, între intersecțiile cu străzile Frații Golești (de la Biserica de la Brazi) și Strada Schelelor. Pe partea cealaltă a Bulevardului Carol I vor fi amplasate astfel de ghivece doar în zona CEC, în celelalte porțiuni de pe partea stângă, pe sensul de coborâre, fiind imposibilă amplasarea de ghivece pe stâlpii de iluminat din cauza copacilor și a parcărilor. 
Câteva cuvinte și despre ghivece, care sunt foarte rezistente, nu trebuie scoase pe timpul iernii și sunt prevăzute cu un mic rezervor de apă, o adevărată inovație, Câmpina fiind prima localitate din România care folosește acest tip de ghivece.
”Mă bucur că am putut începe această acțiune pe care mi-am dorit-o pentru Câmpina, mai ales că facem aproape totul din sponsorizări. Această acțiune va contribui nu numai la înfrumusețarea localității noastre și la o imagine extraordinar de frumoasă pentru cei care intră în municipiu dinspre Ploiești, dar îmi doresc să fie considerată și o componentă a proiectului CÂMPINA CURATĂ, un proiect în care s-au implicat foarte mulți copii, tineri, societatea civilă, astfel că, prin fiecare dintre aceste acțiuni, contribuim cu toții la un oraș mai frumos și mai curat. Da, sunt conștient că sunt probleme multe în Câmpina, în special cele care țin de infrastructură și probabil că unii dintre locuitori ar prefera asfalt în loc de flori, dar, încet-încet, vom rezolva și problemele legate de străzi, de infrastructură, în general”, ne-a declarat primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, cel care în stilu-i deja caracteristic, a ținut să planteze câteva flori.

6216 vizualizari
10

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Baciu Daniela 17.05.2021 23:16 Știam. Am văzut când le montau. Bravo, felicitări! Un astfel de primar ne trebuie. Știu ca o sa facă tot ce poate pt. Campina.
  • Baciu Daniela 17.05.2021 23:19 E ff. frumos, dar ar trebui puse camere de supraveghere, sa nu dispara
  • Iancu Razvan 18.05.2021 07:00 Bravo primariei !!! Arata foarte bine ghivecele si cand florile vor creste vor arata spactaculos de frumos !!! Ele trebuiesc si ingrijite ! Amendatii pe cei ce se gandesc sa se atinga de ele !!!! Usor , usor Campina trebuie sa devina un oras Verde si curat ! Posibilitati exista ! Tineti-o tot așa !
  • Richard Bratu 18.05.2021 08:00 Sunt groaznice. Niște ligheane hidoase.
  • The Mask 18.05.2021 09:45 Felicitari,cred ca trebuie sa ne abtinem sa comentam negativ mereu.Avem un nou inceput in cadrul administratiei si trebuie sa ii evaluam peste 4 ani.Vad ca pe multi ii deranjeaza implicarea primarului.Vreti sa stea in birou toata ziua?Hai sa ne uitam mai bine la consiliul local...acolo avem de schimbat multe lucruri.Succes Alin! Iti doresc sa le demonstrezi tuturor cum poti administra un oras si cum il poti schimba in bine dupa atatia ani.
  • mihai 18.05.2021 10:06 Parca era un buget de austeritate ,adica primaria nu are bani..Asta este inertia de la Poiana.Campina.Ghivecele astea or sa fie noile cosuri de gunoi pentru peturi si pachete de tigari daca nu si pisoare la ce inaltime sunt puse.Unde sunt proiectele adevarate pentru oras...Avenit aproape vara si drumurile sunt asa cum sunt ,dar nici macar revopsite marcajele rutiere si trecerile de pietoni nu sunt.Mai sunt si urate ligheanele respective.Vai de noi............
  • Samuel 18.05.2021 18:49 Ganditi-va daca se continua cu Tiseanu,Pitigoi sau Dragomir vice se trezeau cu aparatul de specialitate,medici,profesori facand greva la Primarie.Si iar se auzea prin tara negativ de Campina.Eu zic ca ar trebui ca Dobre si vicele sa tina pasul.Si in complexul Balcescu daca se vrea se face ceva frumos.E sportiv si poate se apleaca si spre tinerii dl Pavel ca doar reprezinta Campina
  • Daniel 18.05.2021 21:00 Prea bun, prea ca la Tara. In rest ... n-ar fi rau sa devenim o comuna - mai scad taxele.
  • MIHAI 19.05.2021 07:44 Felicitări! Ceva frumos pentru noi toți, un primar foarte implicat în viața CÂMPINEI. Tot așa , înainte!
  • Ioana 19.05.2021 08:41 Ma șochează in continuare, cu toate ca nu ar mai trebui, lejeritatea cu care anumiți cititori / comentatori de ocazie arunca niște cuvinte fără a citi măcar articolul. Se face referire la un buget de austeritate, in condițiile in care, in articol se precizează clar, ca cea mai mare parte a investiției este din sponsorizări. Dar este mult mai ușor sa comentam, sa judecam, sa denigram. Personal, nu mi as permite un astfel de limbaj și de comportament, înainte sa mi analizez îndeaproape “curtea proprie”. Vizavi de noile “coșuri de gunoi” cum sunt numite gentil de un domn, educația se invata in cei 7 ani de acasă, de asemenea și comportamentul in societate-fie fizic sau online. Din păcate, suntem din ce in ce mai putini OAMENI, in rest ...... primează tupeul, nesimtirea și lipsa crasa de educație. O inițiativa este întotdeauna bine venită și in mod sigur apreciata de cei care gandesc înainte sa deschidă gura.

Actualitate

210 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

352 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

14 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

728 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.