CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

- Social -

SING, proiect Erasmus al Fundației Zamolxes, la Câmpina

Fundația Zamolxes continuă șirul schimburilor internaționale organizate în Câmpina, cu un nou proiect ce va reuni peste 40 de tineri participanți cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani din Polonia, Bulgaria, Spania și Slovacia.

”SING - Social Inclusion for New Generations” se va desfășura în perioada  28 mai - 8 iunie și include ateliere de lucru și sesiuni informative despre incluziunea socială prin muzică. Scopul proiectului este creearea de oportunități în rândul tinerilor prin care aceștia pot lua contact cu noi culturi și își pot dezvolta competențele într-un mediu non-formal de educație.
Pe data de 1 iunie, între orele 10.30 si 13.00, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, de la Căminul Petrol, din Bulevardul Nicolae Bălcescu, împreună cu cei 42 de participanți, voluntarii Fundației vor organiza activități distractive pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului și așteaptă un număr cât mai mare de copii și, deopotrivă părinții lor, din Câmpina și din împrejurimi să li se alăture la ateliere de pictură pe față, ateliere de artă și muzică, dansuri și jocuri în echipă,
Mai mult, pe data de 6 iunie, Fundația Zamolxes vă invită la spectacolul final al proiectului, care va fi organizat tot la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes, la ora 17.00. Spectacolul va consta în momente artistice (muzică și dans) pregătite de participanți pe durata proiectului.
Proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generations” este un proiect cofinanțat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care va fi folosit conţinutul informaţiei.


27 May 2023 11:25 2396 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
368 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
274 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1529 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
1002 vizualizari 05 Jul 2024 16:09 Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

Polițiștii au poposit la Câmpina și Brebu pentru a-i îndruma pe elevi spre ”o vacanță în siguranță”

De altfel, ”Împreună pentru o vacanță în siguranță!” este sloganul sub care Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a desfășurat mai multe acțiuni la Câmpina și Brebu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV