CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În curtea Direcției Economice Câmpina vor fi amplasate bănci pentru persoanele care își așteaptă rândul la Pașapoarte

- Actualitate -

În curtea Direcției Economice Câmpina vor fi amplasate bănci pentru persoanele care își așteaptă rândul la Pașapoarte

În aceste zile, la Direcția Economică se lucrează la amenajarea unui loc... de așteptare. În curtea instituției, pe o porțiune a spațiului verde, sunt montate pavele din beton pe care vor fi amplasate bănci.

După cum se știe, în incinta Direcției Economice funcționează Biroul de Pașapoarte. Este deschis o dată pe săptămână, în fiecare marți, timp de patru ore. În unele perioade aici se formează cozi, iar spațiul este impropriu desfășurării unei astfel de activități cu publicul. Pentru că holul este îngust și nu există posibilitatea instalării aici a unor scaune, conducerea Direcției Economice a decis să creeze, totuși, niște condiții minime pentru cei care își asteaptă rândul la Biroul de Pașapoarte. Cu acordul Primăriei și ajutorul Atelierului de Infrastructură Urbană se amenajează acest spațiu în curtea instituției, spațiu pe care vor fi montate bănci.


12 Sep 2017 19:57 3803 vizualizari


Comentarii


  • 12.09.2017 21:02 Mircea Tot pe spatiul verde!!! Oamenii astia care ne conduc sunt sanatosi la cap? Laudabil ce fac ei dupa ce s-a terminat perioada de aglomeratie la pasapoarte, dar nu puteau pune doua banci decat pe spatul verde! Eu stiam ca orice pitigoi prefera verdeata, Campina s-a pricopsit cu unul care prefera bordurile si pavelele!!! Cu tot cu parandarat?!
356 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
586 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
753 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3188 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV