CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Conferință despre excluziune socială și sărăcie, dar și implicarea societății civile, la Câmpina

- Social -

Conferință despre excluziune socială și sărăcie, dar și implicarea societății civile, la Câmpina

În cadrul proiectului ”CADESS – Câmpina: Anti Discriminare Excluziune Socială și Sărăcie”, implementat de Asociația Centrul de Formare Profesională, Orientare, Consiliere și Plasarea  Forței de Muncă ”FORMATEMP”, în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpina, Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina, Fundația Zamolxes și Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord din Baia Mare, la Câmpina a avut loc miercuri, 14 iunie, o conferință despre excluziune socială și sărăcie, dar și despre implicarea societății civile.

La eveniment au fost prezenți primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, dar și numeroși consilieri locali - Viorica Vane, Noemi Ionescu, Lorena Iordache, Valentin Crețu, Costel Filip, Florin Marcu, Marius Anghelescu și Liviu Davidescu. De asemenea, au mai fost prezenți Vasile Androne - directorul Liceului Tehnologic Mecanic, Florin Predescu - președintele Fundației Zamolxes, Viorel Nedelcu - președintele Asociației "Fluturi Albi".
Obiectivul general acestui proiect îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate (romă și non-romă) din Câmpina, cu accent pe populația aparținând minorității rome, prin implementarea de măsuri și operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC. Astfel, unul dintre subiectele cele mai discutate a fost cel al viitoarelor blocuri din străzile Petrolistului și Năsăud, oamenii fiind interesați să afle cum vor putea avea acces la acele locuințe.
Proiectul ”CADESS – Câmpina: Anti Discriminare Excluziune Socială și Sărăcie” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman.


17 Jun 2023 12:53 2310 vizualizari


Comentarii


738 vizualizari 23 Jun 2024 17:29 Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Primăria municipiului Câmpina a dat publicității un anunț privind acordarea sprijinului material pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru cuplurile mamă - nou-născut, conform prevederilor OUG nr. 34/2024, în cadrul Programului Incluziune și Demnitate Socială.

citeste mai mult
839 vizualizari 21 Jun 2024 12:01 Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Din 3 iunie au început înscrierile pentru anul școlar 2024-2025 la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina. 

citeste mai mult
1404 vizualizari 20 Jun 2024 21:54 Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina a avut loc joi, la orele prânzului, ceremonia de absolvire a unei noi promoții a Școlii Sanitare Postliceale ”Dr. Dinu”.

citeste mai mult
1686 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV