CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Programul manifestărilor din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor din week-end-ul 29 septembrie - 1 octombrie

- Eveniment -

Programul manifestărilor din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor din week-end-ul 29 septembrie - 1 octombrie

Duminică, 1 octombrie 2023, va avea loc ultima acțiune din cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, un eveniment început pe 1 septembrie 2023 și care a fost realizat exclusiv din sponsorizări.

Iată programul acțiunilor din ultimul week-end al acestui festival:
Vineri, 29 septembrie
13.00 - 15.00 - “Seniorii Câmpinei în sărbătoare”, eveniment organizat la Casa Tineretului în colaborare cu CAR Pensionari Câmpina;
15.00 - Parada mașinilor de epocă. Acestea vor fi expuse pe Bulevardul Culturii;
17.00 - 20.00 - ”În amintirea Iuliei”, seară de muzică și poezie în interpretarea unor tineri din Câmpina, Breaza și Ploiești, la Castelul ”Iulia Hasdeu”;
18.00 - ”Visul unei nopți de vară” de W. Shakespeare, spectacol de teatru susținut de trupa “Atelierul Actorului”, la Casa Tineretului.
Sâmbătă, 30 septembrie
9.00 - 11.00 - Parada mașinilor de epocă. Automobilele vor fi expuse pe Bulevardul Carol I, între intersecțiile cu Strada Mihail Kogălniceanu și Bulevardul Culturii;
10.00 - “Run for Health Campina”, cros pentru elevi și cros pentru adulți, pe Bulevardul Culturii și zonele adiacente, organizat în colaborare cu Clubul Sportiv Școlar “Constantin Istrati”;
11.00 - Concursul mașinilor de epocă pe mai multe trasee din Câmpina;
12.00 - Cupa ”Câmpina Sporturilor” la handbal feminin, juniori IV. Competiția va avea loc în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” și vor participa echipele Transilvania Brașov, CSM PLoiești și CS Câmpina;
13.30 - 16.00 - Parada mașinilor de epocă. Automobilele vor fi expuse pe Bulevardul Carol I, între intersecțiile cu Strada Mihail Kogălniceanu și Bulevardul Culturii.
Duminică, 1 octombrie
19.00 - Închiderea festivalului. Retragerea cu torțe a elevilor Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, de la Casa Tineretului - Bulevardul Carol I - Școala de Poliție. Este un eveniment prilejuit de împlinirea a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.


27 Sep 2023 22:35 2859 vizualizari


Comentarii


  • 28.09.2023 12:49 diss La retragerea cu torțe, o prostie pe banii contribuabililor, propun ca retragerea sâ se facă prin zonele adiacente centrului, poate așa vor vedea și autoritățile gropile de pe majoritatea străzilor.Concluzisa mea: se încheie o lună!!! de dezmâț pe banii cămpinenilor într-un orășel mort din toate punctele de vedere.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1598 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1782 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
1251 vizualizari 19 May 2024 09:38 1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

Sâmbătă, 18 mai, pe întregul continent european a fost ”Noaptea muzeelor”. Cel mai vizitat obiectiv din Câmpina inclus în acest program a fost, fără îndoială, ca întotdeauna, Castelul ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
2835 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV