Două delegaţii ale administraţiei locale din Câmpina se află în aceste zile în Republica Moldova

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 27 septembrie, în Republica Moldova se sărbătoreşte independenţa ţării, o mare sărbătoare naţională. În acelaşi timp, în perioada 26-28 august, la Cimişlia, oraş înfrăţit cu municipiul Câmpina, sunt Zilele Oraşului, săptămâna de sărbătoare încheindu-se vineri, 31 august, cu Ziua Limbii Române. La toate aceste evenimente, administraţia locală din Câmpina participă cu două delegaţii.

Zilele Oraşului Cimişlia se desfăşoară de duminică până marţi.. Astăzi, duminică, este Festivalul Strugurelui, organizat de Consiliul Raional Cimişlia, apoi luni, 27 august, la ora 10.00, este un miting dedicat Zilei Independenţei, iar seara, de la ora 17.00, este programată reprezentaţia "Vine apa sau Nimfodora", de către Teatrul "BP Hasdeu", din Cahul, Zilele Oraşului încheindu-se marţi, 28 august, de la ora 16.00, cu o "horă mare" şi un spectacol cu o mulţime de invitaţi.
O primă delegaţie a plecat deja sâmbătă spre Republica Moldova, din componenţa ei făcând parte consilierul local Viorel Bondoc, Mihaela Ene (şef serviciu Asistenţă Socială), Cristina Bădiceanu (Direcţia Economică, consilier superior Compartimentul Taxe şi Impozite Persoane Juridice) şi şoferul Daniel Braşov.
O a doua delegaţie câmpineană va pleca marţi spre Republica Moldova, iar din aceasta fac parte consilierul local Andrei Duran, consilierul juridic al Consiliului Local, Laurenţiu Olăraşu, Eugen Nica (consilier Serviciul Administrare Spaţii Verzi) şi şoferul Ion Corcodel.

3286 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

500 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

2269 vizualizari
27 mar. 2024 11:44

Cătălin Paraschiv, singurul candidat la postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

4 comentarii

Ziua de 27 martie 2024 a reprezentat termenul limită pentru depunerea candidaturilor la concursul pentru postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, instituție în subordinea căreia se află și Casa Tineretului.

Alte stiri recente

340 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

427 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.