CONTACT

Sâmbătă, 27 ianuarie, HidroPrahova a igienizat primul rezervor din Stația de Tratare Muscel - Voila

- Actualitate -

Sâmbătă, 27 ianuarie, HidroPrahova a igienizat primul rezervor din Stația de Tratare Muscel - Voila

A creat multă vâlvă anunțul DSP privind neconformitatea apei potabile din Câmpina la doi parametri chimici. S-au făcut ședințe, s-au luat măsuri și toată lumea a lăsat deoparte orice alte treburi și se ocupă doar un rezultatul unei analize de acum... șapte luni.

Una dintre primele măsuri anunțate de HidroPrahova a fost igienizarea rezervoarelor de apă din Stația de Tratare Muscel - Voila. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie, a fost igienizat unul dintre aceste rezervoare din stația amintită, pe parcursul intervenției fiind prezenți atât primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, cât și Marius Bugan, șeful Sucursalei Câmpina a HidroPrahova, operatorul de apă și canalizare pentru această zonă.
Lucurile par a intra pe un făgaș normal, iar DSP, foarte probabil, ne va confirma în câteva zile că noile probe prelevate stabilesc că apa din această sursă este potabilă. Acum, rămâne un mister de ce a durat sosirea rezultatului probei buclucașe, care a generat această situație, din iunie anul trecut până în ianuarie anul acesta? Și mai sunt și alte semne de întrebare de ce a ajuns DSP să facă acest anunț alarmist tocmai la Câmpina, de ce tocmai acum? Dar asupra acestui subiect, vom reveni, pentru că lucrurile (dovezile) sunt foarte interesante.


27 Jan 2024 20:04 1934 vizualizari


Comentarii






  • 28.01.2024 19:27 Florin Pe când demisii la șefii Hidro sucursala Campina dar și la cei de la Ploiesti.Facute petiții.Anuntata Garda de Mediu,eventual dați în judecată.Si mâine pot opri accidental apa,fac ce vor,au monopol
  • 28.01.2024 12:58 Grecu Ionel Liviu Aceste probleme nu sunt doar cum se spune în stația de tratare Voila. Ele nu au fost remediate niciodată dar DSP și a dat abia acum seama ca situația este scăpată de sub control. Nu agenții chimici de tratare sunt cauza, iar apa asta a circulat pe toate conductele. Se poate spune ca toate rețelele sunt infectate, numai creștini mai cred în minciunile unora. Dacă nu era asa de grav de ce sau pus la dispoziție bazinele de apa? Pentru ca este o situație grava, de care cetățenii nu trebuiau saia la cunoștință. Faceți publice analizelee foto cine este vinovat masuri impuse nu bla bla comunicate.
  • 27.01.2024 21:19 Corina Citiți comunicatul DSP. E foarte clar. Hidro nu a ridicat rezultatul probei din 2023, decât în 2024. Dar spune că Primăria Campina a fost în 22 ianuarie prezenta la ședința DSP. De ce nu ne-a spus nimeni nimic?
  • 27.01.2024 21:13 Ion Baliverne si povesti. O procedura de igienizare si dezinfectie dureaza mult mai mult. Nu dupa o zi pe alta . O noua ocazie pentru politicieni sa iasa in fata si sa faca poze. Altceva nimic.
  • 27.01.2024 20:26 Mona Ceea ce se întâmplă nu este normal. Nu duceți problema la DSP ca că nu acolo sunt problemele ci la Hidro. Să ni se spună cine de la Primăria Câmpina a fost la ședința din 22 ianuarie și a tăinuit 4 zile rezultatul. Când a bubuit scandalul, a reacționat și Primăria. Se încearcă mușamalizarea situației?
2321 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3093 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4026 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3511 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV