Incendiu violent la un service auto situat lângă Autogara Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE 11.45 - Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră și jumătate. Potrivit reprezentanților ISU, cauza probabilă care a dus la declanșarea acestui incendiu a fost un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.
UPDATE 10.20 - 40 de pompieri acționează pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative. Este o intervenție dificilă din cauza temperaturii extrem de ridicate, a materialelor combustibile din hală, dar și din cauza problemelor cu hidranții.
UPDATE 9.50 - Incendiul a fost localizat, nu mai există pericol de explozie, se intervine pentru stingere.
UPDATE 9.25 - De la Ploiești sunt trimise încă două autospeciale de intervenție, în sprijinul pompierilor de la Câmpina.

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit în în această dimineață, în jurul orei 9.00, la un service auto de lângă Autogara Câmpina. 25 de pompieri militari de la ISU Prahova intervin cu cinci autospeciale cu apă și spumă, dar focul se manifestă în continuare violent din cauza anvelopelor și acumulatorilor auto din interior.  

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, hala în care a izbucnit incendiul are aproximativ 300 mp. În interior nu se află nicio mașină și, deocamdată, nu există pericolul de propagare la spațiile din vecinătate. În schimb, există pericolul ca acumulatorii din hală să explodeze la temperaturi ridicate. Este așteptat și un echipaj de la Electrica pentru oprirea alimentării cu energie electrică în zonă, foarte aproape de locul incendiului aflându-se firele de înaltă tensiune. Vom reveni.

11265 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 31.01.2018 06:58 Bine că nu au fost victime. Primăria Câmpina, proprietarul terenului, trebuie să se gândească serios la îmbârligătura de construcții de acolo. Nici nu mai întreb de autorizații și respectarea condițiilor de urbanism. Iar ISU ar face bine să ne comunice și dacă au fost respectare normele privind securitatea la incendiu. Acum nu a murit nimeni, dar data viitoare?
  • Admin 02.02.2018 11:32 Am șters toate comentariile care nu aveau legătură cu subiectul articolului. Câmpina chiar a fost la un pas de o tragedie cu acest incendiu și nu cred că-și aveau rostul aici comentariile de altă natură sau pe altă temă. Îmi pare rău că le-am dat accept, ar fi trebuit să le șterg încă de la început. Vă rog insistent, dacă aveți ceva de împărțit, împărțiți între dvs. Dacă aveți ceva de comentat la articolele noastre (decent, bineînțeles), vă rog să o faceți pe subiect. Chiar nu-și aveau rostul aici acele comentarii și sper că înțelegeți ce vreau să spun.
  • Driver 02.02.2018 11:53 Mulțumesc pt răspunsul dvs, domnule admin.O zi bună.

Social

1350 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

642 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

467 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

389 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.