CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

- Social -

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

Acest hub educațional va fi locul unde elevii vor putea să-și dezvolte gândirea creativă și logică, să colaboreze, să experimenteze și să cunoască noțiuni de bază de programare, să afle despre fenomenele care se produc în atmosferă, pe cer, în timpul zilei și pe timpul nopții, să învețe despre Sistemul Solar și să plece în ”călătorii virtuale” prin Univers sau să exploreze situații problemă ale mediului înconjurător la nivel local, regional și global și să demonstreze responsabilitate și respect față de natură.
Deschiderea oficială a activităților proiectului a avut loc joi, 28 septembrie, la Colegiul Tehnic Forestier, în prezența reprezentanților Fundației Comunitare Prahova, care implementează Fondul Științescu în județul nostru, precum și a directorului Vali Șerban.
În Hub-ul educațional Științescu al Colegiului Tehnic Forestier Câmpina, înființat în ediția 4.0 a Fondului Științescu Prahova, 50 de elevi vor lua parte la o serie de ateliere interactive și distractive, care le vor facilita cunoașterea și familiarizarea cu domenii fascinante precum: robotica, astronomia si astrofizica, ecologia. La acest lucru va contribui semnificativ și faptul că vor face cunoștință cu specialiști din domeniile STEM/STEAM, invitați la activități.
Prin implicarea în aceste ateliere, în următoarele luni, elevii vor avea ocazia să realizeze diferite obiecte sau roboți cu mâinile lor, lucru care le va deschide apetitul pentru științe și tehnologiile moderne și le va dezvolta spiritul de inițiativă, curiozitatea și imaginația. 
Echipa de proiect este formată din prof. Sorin Milea (informatică), prof. Vali Șerban (geografie), prof. Carmen Voinea (discipline economice), prof. Alina Panait (discipline economice), prof. Emilia Secăreanu (fizică), prof. George Mitrof (discipline tehnice, silvicultură), Amalia Calafeteanu (contabil).


01 Oct 2023 16:40 3726 vizualizari


Comentarii


702 vizualizari 23 Jun 2024 17:29 Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Primăria municipiului Câmpina a dat publicității un anunț privind acordarea sprijinului material pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru cuplurile mamă - nou-născut, conform prevederilor OUG nr. 34/2024, în cadrul Programului Incluziune și Demnitate Socială.

citeste mai mult
788 vizualizari 21 Jun 2024 12:01 Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Din 3 iunie au început înscrierile pentru anul școlar 2024-2025 la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina. 

citeste mai mult
1396 vizualizari 20 Jun 2024 21:54 Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina a avut loc joi, la orele prânzului, ceremonia de absolvire a unei noi promoții a Școlii Sanitare Postliceale ”Dr. Dinu”.

citeste mai mult
1648 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV