CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Gabriel Cojocaru, CS Barracuda: ”Majorarea tarifelor la bazinul de înot va duce la dispariția natației de performanță în Câmpina”

- Actualitate -

Majorarea tarifelor la bazinul de înot didactic, decizie luată de Consilul Local Câmpina la propunerea Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina, a creat multă vâlvă și multe nemulțumiri mai ales în rândurile celor care practică natația și o fac cu performanțe deosebite pentru prestigiul Câmpinei. Antrenori, părinți și copii se întreabă, deopotrivă, în ce măsură sprijină administrația locală sportul de performanță din Câmpina, în condițiile în care tocmai performerii sunt cei mai afectați de majorarea tarifelor și introducerea unei taxe de culoar?! Antrenorul și conducătorul Clubului Sportiv Barracuda Câmpina, Gabriel Cojocaru, a acceptat un scurt dialog pe această temă, în care a vorbit de viitorul sumbru al natației câmpinene, dar și despre unele nereguli de la bazinul de înot care aparține administrației locale și care este administrat de CS Câmpina. 

Gabriel Cojocaru s-a arătat deranjat de lipsa de comunicare din partea administrației locale, dar și de tarifele tot mai împovărătoare de la bazin, care vor duce în final la dispariția natației de performanță în Câmpina: ”M-aș fi bucurat dacă ne întreba și pe noi cineva ceva înainte de a se aproba aceste noi tarife. Unele taxe au fost majorate, s-a introdus și taxa de culoar care se aplică și sportivilor de performanță. Suntem nevoiți să facem două antrenamente zilnice, la care trebuie să plătim și taxa de culoar, în ciuda faptului că în regulamentul de funcționare al bazinului, aprobat chiar de Consiliul Local, scrie clar că sportivii de performanță, clasați pe primele zece locuri la campionate naționale, beneficiază de gratuitate. O gratuitate care... costă până la 12.000-13.000 lei anual, poate și mai mult! Părinții își pot permite ca acești copii să mai facă sport de performanță în aceste condiții?!” (video)
Antrenorul Clubului Barracuda a venit și cu o serie de soluții. ”Ar trebui să se aplice regulamentul și această taxă de culoar să fie aplicabilă doar copiilor veniți la inițiere, nu sportivilor de performanță. Și, așa cum scrie în regulament, sportivii legitimați la federație să intre cu abonamentul de 150 lei/lunar de două ori pe zi, iar cei clasați în primii zece să aibă acces gratuit. Prin deciziile luate privind majorarea tarifelor, cred că se dorește transformarea noastră în asistați sociali, să stăm mereu cu mâna întinsă la ei! Și dacă nu se poate reveni la situația normală, atunci măcar ca aceaste tarife - și taxa de instructor și taxa de culoar - să se aplice tuturor celor care au activitate la bazin. Să nu se tragă doar pe spatele unora și alții doar să bage banii în buzunar!”, a mai afirmat Gabriel Cojocaru. (video)
Cum se va rezolva această situația rămâne de văzut. Atât Gabriel Cojocaru, cât și alți antrenori ai unor cluburi de natație din Câmpina și-au arătat disponibilitatea de a veni chiar în plenul unei viitoare ședințe a Consiliului Local Câmpina pentru a spune ce se întâmplă la bazin, consilierii locali fiind cei care pot interveni asupra tarifelor. Poate că unii consilieri nu știu ce se întâmplă la bazin, nu știu ce efecte produce hotărârea de majorare a tarifelor sau că regulamentul aprobat de ei nu este respectat de administratorul bazinului, poate că unii știu, dar fie nu le pasă, fie nu vor să se implice. Cert este că la acest bazin aflat în subordinea administrației locale există niște probleme care devin din ce în ce mai grave. Și există oameni afectați de întreaga situație și oameni care profită din plin de pe urma acestui bazin și a indiferenței administrației locale.

Citiți și: La bazinul de înot din Câmpina au fost majorate unele tarife și s-a introdus taxa de rezervare a culoarului


26 Oct 2019 13:28 5555 vizualizari



Comentarii






  • 27.10.2019 13:07 Cristi V-ați pus întrebarea de ce ataca toată lumea Clubul Sportiv? Simplu, pentru ca aici asiguram gratis posibilitatea de a face mișcare copiilor din Campina la care și părinții lor sunt și contribuabili,și votanți .Asa ca ....Rămâneți voi fără “mălai “ ........!
  • 26.10.2019 21:13 Ghinda Care sunt alții? Zi cu subiect și predicat. Și mai spune și câți bani câștigi tu de pe urma copiilor.
  • 26.10.2019 19:44 giuliano Luati la fiecare din membrii CS Campina interviu,bomba urmeaza sa explodeze...astia se autodenunta intre ei-atat pot duce cu toate studiile lor superioare,regretabil ca tanarul Stoican pica la mijloc si va trage consecintele.Si se ajunge la proverbul cu drobul de sare si lucrul amestecat.Ei insista in gafe,azi sunt pe val maine joaca table la Clubul Pensionarilor.Campinenii or fi multumiti cu aceleasi fete care se trag in poze? poate au treaba acasa si noi ii retinem...
2528 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2636 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1483 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5718 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV