Parcările de pe Strada 1 Mai din Câmpina - 2,10 lei ora, 10 lei ziua sau 202,70 lei pe lună, taxe aprobate de Consiliul Local

Actualitate (Categoria articolului)

În privința parcărilor de pe Strada 1 Mai, rămâne cum... v-am anunțat într-un articol anterior. Atunci era vorba despre un proiect, acum lucrurile sunt clare, Consiliul Local Câmpina aprobând taxarea locurilor de parcare de pe această stradă situată în spatele Pieței Centrale. Vor fi taxate locurile de parcare de pe partea stângă a Străzii 1 Mai (cum priviți dinspre piață spre B.P. Hasdeu) și locurile din parcarea situată în fața magazinelor, pe partea dreaptă a străzii.

"Am discutat cu cele două asociații de proprietari din zonă și ne-au asigurat că locuitorii de aici parchează în cele două parcări din spatele blocurilor, deci nu sunt afectați de decizia privind taxarea locurilor de parcare despre care vorbim. Locurile de parcare unde noi introducem taxarea sunt ocupate zilnic, în proporție de 90%, de dubele comercianților din zona pieței", a afirmat viceprimarul Adrian Pițigoi în plenul Consiliului Local. (video)
Consilierul Daniel Ioniță a propus introducerea de bariere la parcarea blocurilor situate pe partea dreaptă a străzii (pe sensul spre B.P. Hasdeu), astfel încât riveranii să nu aibă de suferit în cazul în care, pentru a evita taxarea, cei care vin la piață să prefere această parcare. "Vom lua în calcul această propunere, dar să știți că noi am mai aprobat bariere și pentru alte parcări de la blocuri, dar nu am putu aplica această măsură deoarece nu am găsit unanimitate din partea membrilor asociațiilor de proprietari", a mai spus viceprimarul Adrian Pițigoi. Măsura cu taxarea parcărilor de pe Strada 1 Mai a fost gândită inițial pentru suplimentarea veniturilor Serviciului de Administrare a Pieței Centrale, dar până la urmă banii vor fi încasați integral de către Primărie, la bugetul local. Pe Strada 1 Mai sunt 22 locuri de parcare, fiecare loc de parcare fiind taxat cu 2,10 lei pe oră sau 10 lei pe zi sau 202,70 lei pe lună, acesta din urmă fiind un abonament care, însă, nu asigură și locul de parcare. De încasarea banilor se vor ocupa casierii care vor activa pe noua zonă (trei persoane fie nou-angajate sau detașate de la alte departamente, după cum se precizează în raportul de specialitate al Direcției de Investiții din Primărie, în subordinea căreia se află parcările publice).

4143 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Piciu 08.10.2019 09:24 Taxați, taxați! Ok. Dar un loc de parcare suplimentar când faceți?
  • mihai MIHAI 11.10.2019 11:55 OK ! E OK SA TAXATI , DAR CE FACETI CU BANIII ? UNDE SUNT PARCARILE DIN SPATELE PIETII SUPRAETAJATE SAU SUBTERANE , TAXATI ,AMENDATI , CHIAR AR FII OK SA SI RIDICATI CUM A MAI FOST ODATA .
  • mihai MIHAI 11.10.2019 11:57 REVIN !!! PE ACEL DOMN CU POMPE FUNEBRE ,CINE IL TAXEAZA CA ARE COADA PE 1 MAI DE DRICURI SI AMBULANTE , CEI CARE PLATESC NU AU LOC DE ACESTEA . LOCALA DOARME !!!
  • Viorel 13.10.2019 11:37 Nu stiu pe ce sa ne mai ia banii, hotii astia!

Actualitate

8 vizualizari
15 oct. 2019 08:48

Echipa Delice Câmpina va reprezenta România la Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie de la Milano

În perioada 21-22 octombrie 2019, la Milano, în Italia, va avea loc prestigiosul concurs The World Trophy of Pastry Ice Cream and Chocolate, adică Trofeul Mondial de Ciocolaterie, Gelaterie și Patiserie, eveniment destinat specialiștilor din domeniu. Este o competiție senzațională, de anvergură, la care participă patiseri - cofetari din întreaga lume, miza fiind trofeul și, bineînțeles, tilul de campion mondial. Tema ediției din acest an este "Artă și tradiție națională", iar România va fi reprezentată la Milano de o echipă de la Cofetăriile Delice Internațional Câmpina.

1649 vizualizari
14 oct. 2019 20:16

Trafic deviat și stații desființate temporar în Câmpina, pe Bd. Carol I, pentru executarea lucrărilor de canalizare. Marți se asfaltează și Strada Golești

După cum vă informam la sfârșitul săptămânii trecute, de astăzi, 14 octombrie 2019, Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și Biserica de la Brazi, pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate cu fonduri europene prin HidroPrahova. Avizul de închidere a circulației este valabil până pe 8 noiembrie 2019, iar în toată această perioadă traficul rutier va fi deviat pe străzile Frații Golești și B.P. Hasdeu.

Alte stiri recente

1769 vizualizari
14 oct. 2019 22:06

Scrisoarea impresionantă a unei femei ai cărei părinți au fost uciși, către parlamentarii care au votat Legea recursului compensatoriu

1 comentarii

Maria Dumitru este o femeie din Constanța, ai cărei părinți au fost uciși cu bestialitate, în vara acestui an, de un individ eliberat din penitenciar în baza Legii privind recursul compensatoriu. Pe 9 octombrie 2019, ea le-a trimis o scrisoare parlamentarilor care au aprobat această lege controversată, cerându-le să o abroge cât mai repede. ”Vă consider părtaş la această dublă crimă şi sper ca această vină să vă urmărească până la sfârşitul vieţii, aşa cum durerea de a-mi pierde părinţii în cel mai crud mod cu putinţă va fi cu mine pentru totdeauna. Nu există noapte în care să nu mă gândesc la suferința fizică și mentală din ultimele lor minute”, scrie Maria Dumitru în scrisoarea adresată parlamentarilor.

789 vizualizari
14 oct. 2019 21:30

”Un pas către tine”, un proiect important destinat copiilor de la Centrul "Glasul Autismului" din Câmpina

Proiectul „Un pas către tine” se derulează pe parcursul a trei luni la Centrul ”Glasul Autismului” din Câmpina și își propune să valorifice potențialul copiilor cu tulburări din spectrul autist, beneficiari ai centrului menționat, prin implicarea în activități de coordonare, mișcare și sport. Acesta este cel de-al doilea proiect al Asociației "Glasul Autismului" finanțat de Kaufland în cadrul Programului START ONG, implementat de Act for Tomorrow.