CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Inspectorul principal Cătălin Grancea, numit la comanda Biroului Poliției Rutiere Câmpina

- Actualitate -

Inspectorul principal Cătălin Grancea, numit la comanda Biroului Poliției Rutiere Câmpina

După ce informația prezentată în exclusivitate de CâmpinaTV.ro privind numirea comisarului șef Dragoș Ionescu la comanda Poliției municipiului Câmpina a devenit oficială, în cursul zilei de vineri, 29 decembrie 2023, inspectorul principal Cătălin Grancea a fost numit în funcția de șef interimar al Biroului Poliției Rutiere din cadrul Poliției municipiului Câmpina.

Ofițerul câmpinean are un CV impresionant, fiind absolvent al Academiei de Poliție "Al.I.Cuza" - București, cu studii de master în domeniul Școlii Doctorale. A fost șef de promoție în cadrul Colegiului Tehnic Forestier Câmpina și șef de promoție la poliția rutieră în cadrul Academiei de Poliție.
Se spune că Grancea este unul dintre cei mai bine pregătiți ofițeri de poliție rutieră din țară și este consultat adeseori în calitate de specialist în domeniul său de activitate. După ce a fost ofițer șef de schimb la Serviciul Rutier Prahova - DN1, de șase ani inspectorul principal Cătălin Grancea lucrează la Poliția Rutieră Câmpina, unde s-a remarcat prin profesionalism, atât prin soluționarea a sute de dosare penale, dar și prin campaniile de educație rutieră și de reducere a riscului rutier pe drumurile publice pe care le desfășoară.


29 Dec 2023 10:25 3687 vizualizari


Comentarii


  • 29.12.2023 11:11 Mircea Un om deosebit! Felicitări! Super,super!
2513 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2644 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3027 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
703 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV