CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Florian Vlădan și-a încheiat mandatul în fruntea Poliției Câmpina. Interimatul va fi asigurat de Dragoș Ionescu

- Actualitate -

Florian Vlădan și-a încheiat mandatul în fruntea Poliției Câmpina. Interimatul va fi asigurat de Dragoș Ionescu

La jumătatea lunii august, comisarul șef Florian Vlădan era numit la conducerea Poliției municipiului Câmpina, CâmpinaTV.ro anunțând în exclusivitate această informație.

Deși avea un mandat de șase luni la conducerea Poliției Câmpina, așa cum ne-a precizat la momentul interviului oferit imediat după numire, iată că mandatul său se încheie mai devreme de termen. Florian Vlădan a fost desemnat la comanda Poliției municipiului Ploiești, astfel că, pentru a asigura conducerea la nivelul Poliției municipiului Câmpina, s-a decis numirea interimară ca adjunct a comisarului șef Dragoș Ionescu și desemnarea sa la comanda Poliției Câmpina. Astfel, prezența la ceremonialul de comemorare a eroilor jandarmi căzuți la Otopeni în 1989 a fost pentru comisarul șef Florian Vlădan ultima acțiune oficială în calitate de comandant al Poliției Municipale Câmpina. Potrivit surselor noastre, oficializarea acestor numiri se va face marți, 26 decembrie 2023.
Vom reveni.


22 Dec 2023 21:45 3083 vizualizari


Comentarii


  • 29.12.2023 20:26 Gabi Ce mai sef au gasit si astia sa puna?! Unul care a fost prins copiind la un examen cand era deja politist!!! Chiar nu se mai gasea nimeni altcineva in toata politia aia?!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2403 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2612 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3005 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
702 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV