CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanca Ioana Plăvan, campioană națională la aruncarea suliței, la categoria seniori

- Sport -

Câmpineanca Ioana Plăvan, campioană națională la aruncarea suliței, la categoria seniori

În a doua zi a întrecerilor Campionatului Național de Atletism pentru Seniori, competiție care a avut loc în zilele de 30 și 31 iulie, la Pitești, atletismul câmpinean a avut un nou motiv de mândrie, după ce Ioana Plăvan, fostă componentă a CSS "Constantin Istrati" Câmpina, a câștigat proba de aruncarea suliței.

Eleva antrenorului Nicolae Pavel, în prezent legitimată la SCM Gloria Buzău, Ioana Plăvan s-a impus clar în proba sa favorită, de aruncarea suliței, câștigând titlul național cu o performanță de 46,72m. Ioana Plăvan (21 de ani) le-a devansat cu aproximativ patru metri pe celelalte ocupante ale podiumului - Alisia Paruba (16 ani, Athletic Adjud) - 42,87m și Ana Țermure (44 de ani, Steaua București) - 42,11m. Chiar dacă reprezintă acum gruparea din Buzău, Ioana Plăvan a adus un motiv de mândrie pentru atletismul câmpinean, după ce, cu numai o zi înainte, și Andreea Lungu, legitimată la CSS "Constantin Istrati", a câștigat titlul național de seniori în proba de aruncarea discului, chiar cu un nou record personal, 48,95m.

Citiți și Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), campioană națională de seniori la aruncarea discului


01 Aug 2019 14:32 5101 vizualizari


Comentarii


311 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
415 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
465 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
715 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV