Câmpineanca Ioana Plăvan, campioană națională la aruncarea suliței, la categoria seniori

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a întrecerilor Campionatului Național de Atletism pentru Seniori, competiție care a avut loc în zilele de 30 și 31 iulie, la Pitești, atletismul câmpinean a avut un nou motiv de mândrie, după ce Ioana Plăvan, fostă componentă a CSS "Constantin Istrati" Câmpina, a câștigat proba de aruncarea suliței.

Eleva antrenorului Nicolae Pavel, în prezent legitimată la SCM Gloria Buzău, Ioana Plăvan s-a impus clar în proba sa favorită, de aruncarea suliței, câștigând titlul național cu o performanță de 46,72m. Ioana Plăvan (21 de ani) le-a devansat cu aproximativ patru metri pe celelalte ocupante ale podiumului - Alisia Paruba (16 ani, Athletic Adjud) - 42,87m și Ana Țermure (44 de ani, Steaua București) - 42,11m. Chiar dacă reprezintă acum gruparea din Buzău, Ioana Plăvan a adus un motiv de mândrie pentru atletismul câmpinean, după ce, cu numai o zi înainte, și Andreea Lungu, legitimată la CSS "Constantin Istrati", a câștigat titlul național de seniori în proba de aruncarea discului, chiar cu un nou record personal, 48,95m.

Citiți și Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), campioană națională de seniori la aruncarea discului

4792 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1937 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

142 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2992 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.