Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

Istoria schimbării zonelor de impozitare este ceva mai veche. În anul 2019, vechea administrația a decis demararea procedurilor pentru o nouă hartă de impozitare, dar ceea ce a rezultat transforma aproape tot orașul în zona A de impozitare. Harta de impozitare rezultată în urma noilor criterii nu a fost supusă niciodată dezbaterii și votului Consiliului Local. 
Acum, cei cinci consilieri locali vin cu o nouă hartă de impozitare. Am parcurs-o și vă dăm doar două exemple - străzile Alexandru Vlahuță și Buciumului, două dintre străzile cele mai jalnice din Câmpina sunt în zona A de impozitare.
Cui siguranță, sunt multe alte situații concrete care ridică semne de întrebare și care, cu certitudine, vor fi dezbătute în plenul Consiliului Local.

1881 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • GIGIOC 26.09.2022 07:37 Mamaaaaa, dar ce au mai inrosit harta asta, au umplut-o de sange ! Si uite asa majoreaza Moldoveanu impozitele campinenilor !Asta chiar vrea sa scoata Campina in strada, ca sa-l dam jos ? Mai intai prostia aia de pasaj si acum mareste impozitele la oameni ? Nimeni nu o sa-l mai voteze inca un mandat ! dezamagire totala in mandatul asta !

Actualitate

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1595 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

600 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.