Clubul Lido Câmpina punctează și în Campionatul Național de Endurocross

Sport (Categoria articolului)

În îndepărtatul județ Bihor, pe un traseu din localitatea Criștioru de Jos, a avut loc vineri, 17 aprilie 2021, prima etapă a Campionatului Național de Endurocross Extrem, competiție în care clubul câmpinean Lido este reprezentată de trei sportivi - Dorin Iamandeiu, Marius Dinu și Adrian Badea. Acest campionat este organizat de Federația Română de Motociclism.

Doar primii doi sportivi au făcut deplasarea în Bihor, Dorin Iamandeiu ocupând locul al șaselea în întrecerea rezervată veteranilor (din zece sportivi prezenți la start), în vreme ce Marius Dinu s-a clasat pe locul al 16-lea în întrecerea rezervată amatorilor, la startul căreia s-au aliniat 28 de sportivi.
Astfel, după cum ați aflat deja, Lido Câmpina, club condus de Cătălin Duță, a fost prezent cu o clasare pe podium și în prima etapă a Campionatului Național de Motocros, iar acum, sportivii săi punctează și într-una dintre cele mai spectaculoase, dar și grele întreceri, la endurocross.

Citiți și Clasare pe podium pentru CS Lido Câmpina, în prima etapă a Campionatului Național de Motocros

2852 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1977 vizualizari
08 mai 2021 17:45

Ciprian Costache, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, locul al patrulea la aruncarea greutății într-o competiție internațională, în Bulgaria

La Ruse, în Bulgaria, a avut loc sâmbătă, 8 mai, competiția internațională de atletism ”Narodna Mladej”, la care au participat sportivi din Slovacia, Ucraina, Moldova, România și Bulgaria. Printre sportivii români prezenți la această competiție s-a aflat și Ciprian Costache - 16 ani, junior II, antrenor Mihaela Marin, sportiv legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

Alte stiri recente

1198 vizualizari
09 mai 2021 11:52

Oferte speciale pentru Litoralul României și Bulgariei, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Vara bate la ușă, astfel că în condițiile speciale ale incertitudinilor determinate de pandemia de coronavirus, mulți turiști își îndreaptă atenția spre Litoralul României și Bulgariei. Venind în întâmpinarea dorinței turiștilor, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat o serie de oferte speciale, cu facilități noi și condiții cât mai bune pentru ca vacanța dumneavoastră să devină o amintire frumoasă.

2096 vizualizari
08 mai 2021 20:05

Imagini de la cititori. Natură invadată de gunoaie în spatele Școlii de Poliție din Câmpina

Inițiativa noastră de a oferi câmpinenilor posibilitatea să arate întregii comunități imagini surprinse în diverse locuri se bucură de tot mai mult succes. Zilnic primim atât pe paginile noastre de Facebook, cât și pe Whatsapp, la numărul 0733.388.425 diferite imagini, dar și sugestii și ne sunt semnalate unele probleme cu care se confruntă cetățenii. Acum, vă prezentăm o serie de imagini surprinse de Andreea Petcu în spatele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, în prelungirea Străzii Crișuri și a Aleii Popasului.