CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De ce câmpinenii au așteptări mai mari de la Irina Nistor decât au avut de la Alin Moldoveanu

- Editorial -

De ce câmpinenii au așteptări mai mari de la Irina Nistor decât au avut de la Alin Moldoveanu

Au trecut și alegerile locale din 9 iunie 2024... La Câmpina, mulți au considerat o surpriză victoria Irinei Nistor (PSD) în fața lui Alin Moldoveanu (PNL). Poate că da, poate că nu, dar în rândurile următoare vom prezenta argumentele pentru care credem că, după acest scrutin, câmpinenii au așteptări mai mari de la Irina Nistor decât au avut de la Alin Moldoveanu în 2020.

Trebuie să ne întoarcem puțin la anul de grație 2020. Câmpinenii veneau după patru mandate de primar ale lui Horia Tiseanu, din ce în ce mai blazat în ultimele două și mai preocupat de alte probleme decât cele ale urbei, cele de interes public. Pe acest fond, după ceea ce demonstrase opt ani la Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu a fost ales la Câmpina, iar lumea a privit alegerea sa cu mult optimism. Câmpinenii au considerat că Alin Moldoveanu are forță de muncă, are ambiția de a demonstra că poate face din Câmpina un oraș mai viu, mai frumos, un oraș în care să simți că se întâmplă ceva. Și i-au acordat votul, oferindu-i o victorie fără precedent, impunându-l în toate secțiile de votare!
În ciuda unor realizări evidente, a unei munci asidue depuse, au fost câteva lucruri în mandatul lui Alin Moldoveanu care i-au deranjat pe câmpineni. Nu mai revenim asupra lor, am scris despre asta - pasajul, comunicarea și un anume avânt nefiresc spre proiecte de anvergură în dauna problemelor mărunte (dar multe) cu care se confruntau cetățenii.
Nu discutăm de ceea ce s-a întâmplat în subteran - cel puțin, nu, deocamdată - dar este evident că la suprafață, câmpinenii au taxat dur insistența lui Moldoveanu privind pasajul, dar și discrepanța dintre hotărârea cu care a ales să-și promoveze unele proiecte și aproape... liniștea totală când acele proiecte aveau unele probleme, definitorie fiind din acest punct de vedere situația din cartierul Voila. Pentru toate acestea și altele în plus, electoratul a ales-o pe Irina Nistor!
Acum, Irina Nistor trebuie să știe că așteptările de la ea sunt uriașe, chiar mai mari decât au fost la Moldoveanu. Lumea își dorește ca greșelile din mandatul 2020-2024 să nu mai fie repetate, oamenii vor să fie mai mult ascultați și băgați în seamă, inclusiv în luarea deciziilor și, mai credem noi, că pentru cei mai mulți dintre câmpineni sunt mai importante problemele mărunte, care îi vizează direct - că s-a ars un bec pe strada lor, că nu se astupă săptămâni la rând groapa din fața porții sau că nu există nici acum un ștrand funcțional, decât... pasajul subteran din centrul Câmpinei, pentru a da doar un exemplu care sintetizează situația. Pe acest fond, este firesc, în opinia noastră, ca așteptările de la Irina Nistor să fie mai mari decât au fost de la Alin Moldoveanu, existând și riscul reversului, ca o nouă deziluzie, o nouă dezamăgire pentru câmpineni, să ducă la un nou vot radical împotriva noii puteri.
Irina Nistor va avea un mandat greu, fie doar și pentru faptul că vor începe lucrările de schimbare a conductelor de apă pe 178 de străzi și alei, investiție a HidroPrahova cu fonduri europene, care trebuia să înceapă de luni bune, dar licitația s-a prelungit nefiresc de mult. Probabil pentru a nu se sparge orașul în an electoral...


26 Jun 2024 08:07 1109 vizualizari


Comentarii


  • 26.06.2024 15:50 diss Să nu ne mai ascundem după vorbe frumoase.D.na Nistor a căștigat primăria datorită faptului că a spus câ nu va face pasajul care urma sâ distrugă orașul.Cămpina, după 16 ani de Tiseanu și 4 de Moldoveanu , este la pământ. Ar trebui să facă lucruri simple gen: cinematograful, turnul de la notariat, asfaltarea străzilor de la periferie...și tot ar fi ceva.Să nu uite că psd-ul nu a fost, și așa va fi mereu, niciodată iubit la Câmpina. Iar cel mai important ar fi, pentru a vedea bunele ei intenții, să ceară un audit , să vedem și noi pe a cheltuit o căruță de bani fosta administrație. În oraș nu se vede nimic!
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1885 vizualizari 15 Feb 2024 07:09 În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

În viitorul Consiliu Local va fi nevoie de oameni care să poată vota, mai ales când e vorba de buget

Se apropie alegerile locale. Pentru a progresa noi, ca și comunitate, probabil că este necesar ca de la un ciclu electoral la altul să schimbăm câte ceva, mai ales acolo unde sunt identificate unele probleme. Iar dacă în rândurile candidaților pare mai greu, măcar electoratul ar trebui să devină mai pretențios și să le ceară celor care le bat la ușă în precampanie și campanie mai multă responsabilitate.

citeste mai mult
2736 vizualizari 05 Jan 2024 11:33 Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

V-am prezentat zilele trecute o parte dintre schimbările care au intervenit în transportul public județean de persoane, odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2024, a noului program și noilor tarife aprobate de Consiliul Județean Prahova.

citeste mai mult
2480 vizualizari 31 Dec 2023 10:44 PETARDAȚII

PETARDAȚII

Petardații sunt acei oameni care simt o satisfacția maximă aruncând cu petarde și pocnitori. Din noiembrie și până după Sfântul Ion, aceasta este singura lor distracție. Le crește inima invers proporțional cu neuronul pe care îl mai au. Petardații sunt acei oameni “educați” să se amuze de sperietura unei bătrâne sau disperarea unui animal. Sunt acei oameni care, cu toate avertismentele publice posibile, continuă să dea dovadă de ignoranță sau inconștiență și își bat joc de cei din jur, care trebuie să le suporte “distracția”.

citeste mai mult
1997 vizualizari 14 Dec 2023 20:38 Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Tăcerea politicienilor câmpineni este una profundă, greu de înțeles și vom căuta să descâlcim ițele politice locale, începând cu întrebarea simplă - de ce nu fac partidele poltice din Câmpina conferințe de presă?

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV