CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Avarie la o conductă de apă pe Strada Constantin Stere din Câmpina. De aproape 24 ore tot curge apa...

- Actualitate -

Avarie la o conductă de apă pe Strada Constantin Stere din Câmpina. De aproape 24 ore tot curge apa...

UPDATE - În cursul după-amiezii, conducerea locală a HidroPrahova ne-a precizat că s-a intervenit în prima parte a acestei zile și ne-a transmis cele două imagini secundare.
La aproximativ o lună de la avaria unei conducte de apă pe Strada Constantin Stere, la numai câțiva metri de locul respectiv, iese din nou apă prin carosabil...

Avaria ne-a fost semnalată de un cititor duminică, în jurul orei 12.00. Deși au trecut aproape 24 ore, apa curge în continuare... Poate, totuși, la un moment dat, cineva va interveni...


28 Aug 2023 10:00 2093 vizualizari


Comentarii


  • 28.08.2023 16:15 Tudor Recomand ca în programul manifestărilor din septembrie să fie introdusă și proba de caiac pe strada Constantin Stere. Și poate proba de obstacole pe strada Voila
  • 28.08.2023 14:55 Bugan Marius La avaria respectiva s-a intervenit astăzi dimineața.Si s-a remediat .Recomand pentru o mai buna rezolvare semnalarea pe dispecerat HPH
  • 28.08.2023 11:03 A.G În semn de protest ar trebui sa mergem cu monezi.Ei au salarii de boieri pe când alții rup la patron.O fi onest?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
218 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
735 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
731 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
795 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV