CONTACT

Trei șoferi au fost prinși drogați la volan, în ultimele zile, la Câmpina și în localitățile limitrofe

- Actualitate -

Trei șoferi au fost prinși drogați la volan, în ultimele zile, la Câmpina și în localitățile limitrofe

Din nefericire, este evident, că a devenit un fapt cotidian consumul de droguri, inclusiv de oameni care apoi se suie la volanul unui autoturism, devenind astfel adevărate pericole pe drumurile publice. Astfel, numai în ultimele două zile, trei persoane, printre care și o femeie, au fost prinși la volan sub influența drogurilor, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Mai întâi, sâmbătă 17 iunie, în jurul orei 8.30, polițiștii din Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 100D, în localitatea Bănești, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comună. Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.
Apoi, în aceeași zi, în jurul orei 18.00, polițiștii din Câmpina, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Calea Doftanei din muncipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 33 de ani, din municipiu. Întrucât conducătoarea auto manifesta un comportament suspect, a fost testată cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Și în această cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
În fine, duminică, în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri din Câmpina, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe Bulevardul Carol I,  din municipiu, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula către strada Oituz. La volan, a fost identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Brebu, care prezenta un comportament suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

(Foto cu caracter ilustrativ)


20 Jun 2023 17:24 2281 vizualizari


Comentarii






1026 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
1057 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
2834 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3055 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV