CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Nicio investiție importantă pentru Câmpina nu a fost "urcată" pe SEAP în ianuarie 2017. Declarație îngrijorătoare a primarului Horia Tiseanu

- Actualitate -

Nicio investiție importantă pentru Câmpina nu a fost

Având în vedere că anul trecut s-au realizat foarte puține dintre lucrările programate și au rămas destui bani necheltuiți (aproximativ 10,5 milioane lei), ne așteptam ca Primăria Câmpina să înceapă în forță 2017 și să publice pe SEAP primele anunțuri privind licitațiile pentru investiții importante. Ne-am înșelat, bineînțeles.

După cum bine știți, procedurile de achiziție publică durează câteva săptămâni bune, de aceea speram că, până vine primăvara și se pot executa diverse lucrări, se termină cu partea de documentații și licitații. Din păcate, singurele anunțuri publicate au fost cele privind proiectarea instalațiilor interioare la Căminul Energetic (parter și primul etaj), izolarea pereților și conductelor la incinta în care se află centrala termică a Școlii "B.P. Hasdeu", aducerea la cotă a capacelor căminelor de vizitare și gurilor de scurgere, servicii de proiectare pentru investiția - modernizare alee din Strada Romaniței. Atât. 
Nimic despre Parcul de la Soldat (pentru care au fost aprobați și indicatorii tehnico-economici) sau despre continuarea lucrărilor de modernizare de la Casa de Cultură (sistate de mai bine de doi ani). Nimic despre Casa Tineretului (unde mai sunt destule de făcut) sau despre parcările incluse și anul trecut pe lista de investiții. Și, bineînțeles, nimic despre reabilitarea străzilor.

Dinspre Primărie nu se aude nicio veste bună. În schimb, ni s-a părut interesantă și îngrijorătoare, în același timp, o afirmație făcută de primarul Horia Tiseanu în plenul ședinței din ianuarie a Consiliului Local Câmpina: "Lucrăm deja la proiectul de buget pentru anul 2017 și avem în fața noastră o mare provocare. Pentru că, dacă, prin absurd - și subliniez, prin absurd - HidroPrahova încheie lucrările la rețeaua de canalizare în Câmpina, noi va trebui să avem disponibile fondurile necesare pentru reasfaltarea mai multor străzi și este vorba despre câteva străzi cu suprafață mare - Calea Doftanei, Bobâlna, Voila. În aceste condiții, probabil că va trebui să luăm un credit pentru a asigura finanțarea acestor asfaltări. Provocarea mare este pentru că, dacă lucrările de canalizare nu se vor realiza, nici nu vom putea asfalta aceste străzi și atunci vom rămâne cu foarte mulți bani în bugetul local".


02 Feb 2017 17:44 5473 vizualizari



Comentarii






  • 02.02.2017 22:13 Cosma vasile Chiar ca suntem ingrijorati,de unde sa mai furi daca nu sunt lucrari serioase, ci numai niste gainarii.Sa asteptam si procesul cu Cast si apoi sa vedem ce mai ramane in visterie.
2478 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2577 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1426 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5222 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV