CONTACT

Două câmpinence organizează un eveniment de marcă în Capitală - "Cu primăvara la rever"

- Actualitate -

Două câmpinence organizează un eveniment de marcă în Capitală -

Un designer - Delia Lazăr și o interpretă de muzică ușoară și romanțe - Ioana Sandu și-au dat mâna pentru a crea, la început de primăvară, un eveniment special. Sunt două câmpinence care au reușit în viață și în carieră, două femei puternice, care fac cinste orașului în care s-au născut. "Cu primăvara la rever" este un spectacol de modă, muzică și poezie, care va avea loc joi, 5 martie 2020, de la ora 18.00, la Restaurantul Monarh din București. 

"Cu primăvara la rever" înseamnă lansarea colecției "JOY" marca Dahlia Couture, adică... Delia Lazăr. Este o colecție de ținute office, oarecum atipică, adică diferită de ceea ce știm noi că înseamnă office (alb, negru, gri). Delia vine cu o colecție colorată, veselă, dinamică, pentru femeile pline de energie și optimism. Am putut vedea și la Câmpina câteva ținute din colecția "JOY" (foto), în avanpremieră, în luna noiembrie, la Casa Casătoriilor, la lansare colecției "Carmen Sylva" (rochii de mireasă).
"Cu primăvara la rever" înseamnă muzică de calitate și de suflet, interpretată de Ioana Sandu, dar și de Ileana Șipoteanu, minunata solistă care s-a alăturat cu drag proiectului celor două câmpinence. Un moment artistic aparte va fi și cel susținut de tânăra Elena Granzulea, o interpretă de origine aromână, care nu cântă doar muzică armânească (machedonească), ci și muzică populară dobrogeană, ba chiar și jazz.
"Cu primăvara la rever" înseamnă și poezie. Poezia Clarei Mărgineanu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, autoare a zece volume de versuri, printre care " Pariu pe prietenie" și "Femeia poem". Evenimentul din 5 martie 2020 va fi prezentat de Octavian Ursulescu. Le dorim mult succes celor două minunate câmpinence și sperăm să le revedem, tot împreună, la un eveniment similar și la Câmpina.


04 Mar 2020 12:36 6103 vizualizari


Comentarii






252 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
1357 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2661 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2081 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV