Terenul plin de gunoaie și buruieni de "la Linie" a fost curățat exact cât să poată fi montată noua stație de maxi-taxi

Actualitate (Categoria articolului)

Vă mai amintiți terenul acela plin de gunoaie, buruieni și animale moarte, din stația de maxi-taxi de "la Linie", din apropierea sensului giratoriu de la Fibec? Am scris despre el în cadrul campaniei "Omul sfințește locul", derulată de noi în primăvara acestui an. Ei bine, acel teren aparține administrației locale, iar Primăria Câmpina l-a curățat exact cât a avut nevoie pentru extinderea stației.

Terenul acela care părea părăsit este al Primăriei. A fost închiriat mai multă vreme unei persoane private, iar la expirarea contractului de închiriere aceasta nu a mai dorit prelungirea. Prin urmare, terenul a revenit administrației locale, dar cum nu s-a ocupat nimeni de el a ajuns un dezastru: gard distrus buruieni, gunoaie și... altele. O imagine oribilă, chiar pe Bulevardul Carol I, într-o zonă intens circulată și chiar într-o stație de transport public.
De puțin timp, situația s-a schimbat, dar nu în totalitate. Ba chiar, foarte puțin. Angajații Atelierului de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei au venit, au schimbat gardul și au curățat locul de bălării. Nu prea mult, ci exact cât a fost nevoie pentru montarea unei noi stații de maxi-taxi. O bucățică din teren. O treabă făcută de mântuială, spunem noi, de vreme ce dincolo de gardul nou și frumos, dincolo de stația nouă, rămâne aceeași mizerie. Pe un teren care aparține, o spunem încă o dată, administrației câmpinene. O administrație locală superficială și parcă din ce în ce mai dezinteresată de modul în care arată orașul.
Cât despre stație, nu, nu este o iluzie optică faptul că banca a fost amplasată în exteriorul stației și nu sub aceasta. Dacă doriți să stați pe bancă atunci când așteptați microbuzul, vă asumați riscul de a sta în soare, în ploaie sau ninsoare. Că așa e modelul noii stații...

7081 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • WTF 28.06.2017 22:17 E clar, Dorel lucreaza la Primaria Campina! Si cred ca are functie de conducere!

Actualitate

746 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1327 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

0 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

442 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.