CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Terenul plin de gunoaie și buruieni de "la Linie" a fost curățat exact cât să poată fi montată noua stație de maxi-taxi

- Actualitate -

Terenul plin de gunoaie și buruieni de

Vă mai amintiți terenul acela plin de gunoaie, buruieni și animale moarte, din stația de maxi-taxi de "la Linie", din apropierea sensului giratoriu de la Fibec? Am scris despre el în cadrul campaniei "Omul sfințește locul", derulată de noi în primăvara acestui an. Ei bine, acel teren aparține administrației locale, iar Primăria Câmpina l-a curățat exact cât a avut nevoie pentru extinderea stației.

Terenul acela care părea părăsit este al Primăriei. A fost închiriat mai multă vreme unei persoane private, iar la expirarea contractului de închiriere aceasta nu a mai dorit prelungirea. Prin urmare, terenul a revenit administrației locale, dar cum nu s-a ocupat nimeni de el a ajuns un dezastru: gard distrus buruieni, gunoaie și... altele. O imagine oribilă, chiar pe Bulevardul Carol I, într-o zonă intens circulată și chiar într-o stație de transport public.
De puțin timp, situația s-a schimbat, dar nu în totalitate. Ba chiar, foarte puțin. Angajații Atelierului de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei au venit, au schimbat gardul și au curățat locul de bălării. Nu prea mult, ci exact cât a fost nevoie pentru montarea unei noi stații de maxi-taxi. O bucățică din teren. O treabă făcută de mântuială, spunem noi, de vreme ce dincolo de gardul nou și frumos, dincolo de stația nouă, rămâne aceeași mizerie. Pe un teren care aparține, o spunem încă o dată, administrației câmpinene. O administrație locală superficială și parcă din ce în ce mai dezinteresată de modul în care arată orașul.
Cât despre stație, nu, nu este o iluzie optică faptul că banca a fost amplasată în exteriorul stației și nu sub aceasta. Dacă doriți să stați pe bancă atunci când așteptați microbuzul, vă asumați riscul de a sta în soare, în ploaie sau ninsoare. Că așa e modelul noii stații...


28 Jun 2017 21:46 7305 vizualizari


Comentarii


  • 28.06.2017 22:17 WTF E clar, Dorel lucreaza la Primaria Campina! Si cred ca are functie de conducere!
891 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
566 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
771 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
858 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV